Devojka koja se pustila u promet

Ljubav je predivna stvar, ali i teška. Kako se nositi sa situacijama kada žudite da budite zaljubljeni, a kako kada još uvek volite nekoga ko ne voli vas? Jedna od najtežih situacija u ljubavi je zasigurno ta, piše cosmopolitan.rs.

Osećaj nemoći, tuge, bola i žudnje za nekim koga ne možete više imati. Osećaj povređenosti i raspadanja celog sveta. Malo ko nije kroz to prošao. Kako to prevazići? Generalno gledano… Retko ko ostane sam. Svi se nakon raskida zaljube ponovo, nakon što prebole prethodnu osobu, ako ne sačekaju, taj njihov inat vam je pokazatelj da ste trebali i ranije da raskinete. Ali, kako doći to toga i bivšeg zauvek odstraniti iz svog srca?

reklame

ljubavna lutrija

Bez kontakta

Prvo važno pravilo kojeg morate da se držite. Nemojte na bilo kakav način održati kontakt sa svojim bivšim. Bilo da se radi o porukama, pozivima, o tome da ste “slučajno” naleteli na njega u kafiću gde on svaki dan pije kafu… Pogoršavate situaciju sami sebi. Ako želite da krenete dalje, rešite se svih slučajnih ili namernih susreta i kontakata. Takođe, pazite da ne padnete u zamku. Možda on poželi da vas nazove i razgovara, da nađe se s vama… Odigrajte to pametno i nemojte pristati. Time se samo vraćate na početak. Ukoliko ipak želite da odete, zaista dobro razmislite o tome.

Ljubav ili avantura

Sklonite zajedničke fotografije

Naravno da ste tokom veze razvili nove i lepe uspomene. Sada toga više neće biti, a fotografije koje imate na zidu ili u telefonu zaista više nemaju potrebe da budu tamo. Uklonite ih. Nko ne kaže da je to lako učiniti, ali ako ste zaista sigurni da je s vašom vezom kraj – to je jedini način da krenete dalje. Učinite sami sebi uslugu. Gledanjem zajedničkih forografija nećete postići apsolutno ništa, već samo produžiti agoniju. Spakujte ih negde gde vam nisu na vidnom mestu.

ljubav

Nemojte spavati sa njim

Jedna od najvećih slabosti koju žene pokazuju je kada i nakon raskida pristaju na seks sa bivšim. Znamo da vas vuku emocije, možda nada da ćete se pomiriti, naviknuti ste jedno na drugo. Ali koliko je to zapravo dobra ideja? Kako se žena oseća nakon toga? Osećanje tuge još uvek ostaje, to ne možete da promenite. Zato – nikada, ni pod kojim okolnostima, nemojte spavati s muškarcem do kojeg vam je još uvek stalo, a da niste u vezi. Držite ga dalje od svog kreveta. I srca…

 

 

,,,nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.