Nije baš da očekujemo da će nam muškarac pridržati stolicu u restoranu ili da će nam otvarati sva vrata, možemo to i same (iako je lepo to doživeti uživo, a ne na filmu).

 

No, kako bi bilo da nas za početak stvarno i odvedu na večeru?

reklame

Ne očekujemo od muškaraca da planiraju ekstravagantne sastanke i da nam plaćaju hranu, ali danas se nekako čini da je većini muškaraca odbojna ideja takvih izlazaka.

zavođenje ljubav
Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net

Došlo je doba kada se češće događa da se druže s devojkama umesto da ih odvedu na pravi sastanak.

Gde se to izgubio onaj šarm večere i bioskopa, možda poljubac za laku noć, bez da on očekuje seks za uzvrat.

Naravno da nisu muškarci u potpunosti krivi za to, i žene snose krivicu. Upoznamo muškarca koji nam se jako sviđa i odjednom se u nama pojavi strah da ako nešto pogrešno uradimo ili kažemo, on će otići i naći neku bolju. Za sve žene koje se ovako osećaju, trgnite se i zauzmite se za sebe.

Reci mu ovo iskreno i OSVOJIĆEŠ NJEGOVO SRCE: Posle ovoga nema šanse da te zaboravi

Želite li s nekim vezu umesto da se samo družite, tada recite to jasno i glasno. Ako muškarac ne pokaže isto interesovanje, možda bi trebalo da se povučete, jer je jasno na čemu ste s njim i zapravo ni nemate baš puno za izgubiti.

Nazovite to staromodnim, ali još uvek postoje muškarci koji veruju u romantiku. Postoje muškarci koji nisu samo zainteresovani za seks. Postoje muškarci koji vam neće reći da “nisu spremni” za vezu.

Postoje, da postoje i oni muškarci koji bi rado s vama otišli samo na večeru kako bi dobio priliku da vas upozna.

Ovakve muškarce bi mogle puno lakše pronaći da ne moramo da gubimo vreme na one koji nam kažu da im se “jako sviđamo”, ali ničime to ne pokazuju.

zdravaisretna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.