NIJE TVOJA KRIVICA, DO NJIH JE: 10 razloga zašto muškarci beže od žena koje stvarno umeju da vole

10 razloga zašto muškarci beže od žena koje stvarno umeju da vole
Nedeljni horoskop za podznake
loading...

Što je žena, kako bi se u žargonu reklo “dublja” i emotivno stabilnija teže pronalazi partnera. Iako daje priliku muškarcima i izlazi, veze ne uspevaju jer muškarci ne mogu da podnesu njen intenzitet. Jednostavno, nisu svi muškarci dovoljno snažni da podnesu duboke žene, evo zašto.

Postavlja direktna pitanja i ne podnosi površnu konverzaciju – ne ustručava se da već na prvom sastanku zagrebe ispod površine i postavlja partneru lična i filozofska pitanja.

Iskrena je – na postavljena pitanja odgovara iskrenim odgovorima i isto očekuje od partnera.

Zna šta želi – nisu joj potrebni izlasci istraživanja da bi shvatila kakvog muškarca žele, kad ga sretne ona jednostavno zna.

Želi duboku vezu – želi sa svojim partnerom voditi duge razgovore o njegovoj prošlosti, strahovima i radostima i da mu oplemeni život. Od veze očekuje puno više od toga da se svodi na puku zabavu.

Ne boji se intimnosti – .ne skriva se da ne bi bila povređena niti misli da će joj partner oduzeti slobodu i učiniti je ranjivom.

Ona vidi i zna – vrlo brzo shvati kakav je muškarac i šta ga čini ranjivim. Čak i ako se muškarac oseća nelagodno, ona ne krije da shvata ko je on i želi da se pokazuje u pravom svetlu. Ne želi lažno predstavljenje.

Pročitajte i  Shvati na vreme ko ti je drug, a ko poznanik: Ovo je dobar način da prepoznaš prave prijatelje

Čezne za doslednošću – nedoslednost i igrice gase njenu strast. Ona zna da put do čvrste veze vodi kroz doslednost.

Intenzivna je – svesna je da nekad zna da bude malo napadna jer su i njene misli i emocije intenzivni. Ni prema čemu u svom životu nije indiferentna, a nisu svi u stanju da podnose taj intenzitet.

Voli duboko – ako je muškarac ne voli duboko, ona odlazi. Nije sposobna za površne veze, ili je u vezi ili tu osobu smatra prijateljem, za nju ne postoji treća opcija kad su ljubavni odnosi u pitanju. Ona zna kad joj se neko daje na pola i uspeva da se makne iz takvog odnosa.

Ne čeka zauvek – ako je muškarac neodlučan i okleva da joj se preda, ona ga neće čekati. Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga ko je ne želi dovoljno. Ako ne može da ostvari posebnu vrstu ljubavi, radije bira samoću.

zdravakrava.24sata.