EVO ŠTA ON GLEDA NA TVOM PROFILU: Kad hoće da te muva, muškarac prvo proveri ove stvari

Facebook je odlično mesto da vas on dobro odmeri, prouči, oceni, proceni, pokaže svojim prijateljima…što muškarci najčešće i rade – uostalom, kao i žene.

Biće da nema neke velike razlike u načinu na koji i muškarci i žene koriste društvene mreže ne bi li što bolje uradili “domaći zadatak”, tj upoznali potencijalnog partnera pre započinjanja veze. Možda je razlika u tome što muški više “pare oči” ženskim fotkama, a žene se više bave “detektviskim” poslom tj, otkrivanjem što više pojedinosti o njegovoj prošlosti.

muskarac

reklame

 

Ipak, evo šta najčešće muškarci rade na ženskim Facebook profilima:

Gledaju letnji foto album

Nema boljeg načina da vide šta ih čeka nego da pogledaju nekoliko naših slika s letovanja. Ovaj album ima sve što mu treba: uvid u našu figuru, figure naših prijateljica i priliku da nas vidi bez šminke i fotošopa. Devojke, pažljivo s fotkama!

Ne propustite: ON TI GLEDA PROFIL: Ovo je siguran znak da vas neko uhodi po Fejsbuku

Dobro, staro uhođenje

Muškarcima danas nije teško da pratite aktivnosti žena – osim što statusima i fotkama dajemo do znanja gde se krećemo, tu je i omiljeni nam “check-in”. Nemojte se čuditi ako sretnete dečka koji vas muva na neočekivanom mestu, i nemojte misliti da je to baš tolika slučajnost: Možda je jednostavno video gde se nalazite, i pojavio se.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.