Nedeljni ljubavni horoskop od 30. aprila do 7. maja 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 30. aprila do 7. maja 2017: Biće ovo krajnje interesantna sedmica za emotivne odnose. Dok će se neki neočekivano zaljubiti, drugi će shvatiti da nije baš sve idealno kako se čini a ostali neće imati više snage da se izbore sa konfliktima koji postoje već izvesno vreme. Saznajte šta očekuje vaš znak na polju ljubavi u narednom periodu, pišu Večernje novosti.

OVAN

Venera je ponovo u vašem znaku, pa se pripremite na brojna dešavanja. Ne odbacujte ljubav, jer će se i za vas naći prava osoba, samo je poželjno da budete strpljiviji.

BIK

Početkom nedelje biće naglašena sklonost ka flertovanju i tajnim vezama. Ali, kako se, osim Venere, u dvanaestom polju nalazi i Merkur, ono što bi trebalo da ostane tajno lako će postati javno.

reklame

BLIZANCI

Mnogo je osoba oko vas, i starih, i novih, i onih koje bi naizgled samo da se druže. Prijateljstvo i te kako prija, ali budite umereniji i ne preterujte, jer sve što je suvišno ne valja. Bez potrebe, skloni ste eksperimentima u emotivnom životu.

RAK

Odjedanput ste okruženi osobama koje nešto žele od vas, ali ni same ne znaju šta. Ni vi niste u boljem položaju jer ste nesigurni i podložni raznim uticajima.

Foto: Pexels

LAV

Ukoliko ste usamljeni, najbolje je da negde otputujete, jer ćete verovatno sresti osobu koja će vas jako zaintrigirati. Nije isključeno da romantična avantura preraste u nešto veće. Putovanje bi vas i lepo opustilo jer ste previše zaokupljeni poslom.

DEVICA

Venera je napustila vaše sedmo polje i došao je trenutak da utvrdite šta je ostalo i kojim putem nastaviti. Posle perioda nestabilnosti i brojnih uzbudljivih dešavanja vreme je da se stvari smire i uđu u prijatnu svakodnevicu.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.