Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. aprila 2017
Foto: StockSnap

Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. aprila 2017: Izgleda da je moto za ovu nedelju ”Očekujte neočekivano”, makar kad se radi o emotivnim odnosima. Saznajte šta možete da očekujete u narednom periodu, pišu Večernje novosti.

OVAN

Venera u retrogradnom kretanju napušta vaš znak i prelazi u dvanaesto polje, donoseći još veće nesporazume i komplikacije u emotivnom životu. Spremite se za svaku vrstu scenarija, jer se može dogoditi nešto sasvim neočekivano.

BIK

U emotivnom životu očekuju vas novi događaji, a slobodne pripadnike znaka poznanstvo sa zanimljivom osobom i nova ljubavna veza. Bikovi koji su u braku mogu imati veću krizu ili uspeh, zavisno od položaja planeta u natalnoj karti.

reklame

BLIZANCI

Venera se nalazi na pragu Riba i odvaja se iz opozicije sa Jupiterom koji vlada vašim poljem partnerstva. To znači da je došlo vreme za neke nove okolnosti, jer ćete postojeće videti u pravom svetlu, što se neće podudarati sa onim što ste želeli, pa će neke stvari morati da se dešavaju iznova.

RAK

Nemir koji vas nikako ne napušta više je povezan s vašim osećanjima, a manje sa objektivnom situacijom. Ali, kako se to najčešće dovodi u istu ravan, tako i vi upadate u raskorak između želja i realnosti.

LAV

Odnosi sa voljenom osobom su napeti, a problem je verovatno u vašem karakteru koji je postao pretežak za partnera. Da biste uspešno rešili ovu neprijatnu situaciju najbitnije je da budete strpljivi. Slobodne predstavnike znaka očekuje poznanstvo sa osobom iz druge zemlje.

DEVICA

Ulazak Venere u znak Riba, vaše sedmo polje, iako je retrogradna ne može proći bez dešavanja, makar i usputnih. Zbog ovakvog aspekta budite veoma oprezni u komunikaciji sa osobama koje upoznate i računajte na faktor vremena, odnosno ako nešto valja neće biti kratkotrajno. Nemojte forsirati događaje.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.