Postoji priča da muškarci varaju češće od žena, ali to je jako daleko od istine. Žene varaju podjednako često, podjednako strastveno, samo puno, puno pametnije. Ipak, prevaru je često jako teško sakriti, a ovo su znakovi da žena radi baš to.

Deluje zaljubljeno

Za razliku od muškaraca, žene se prilikom prevare često zaljube, a to se na njima i te kako vidi. Ako se žena odjednom transformisala i deluje poletno i srećnije nego pre, lako je moguće da je za to zaslužan neko drugi.

Sređuje se

Češće nego pre, bolje nego pre, intenzivnije nego pre. Žena koja odjednom jako brine o svom izgledu i pazi na utisak koji ostavlja vrlo verovatno pokušava da ostaviti utisak na nekog novog.

Nezainteresovana je

reklame

Za maženje, razgovor, seks… stvari koje žene inače obožavaju da rade sa svojim partnerom padaju u drugi plan ako imaju na umu nekog drugog.

Sakriva mobilni

Pametna žena briše sve dokaze o nekom drugom, ali to ne znači da će biti opuštena. Ako žena panično skače kad joj stigne poruka ili se retko odvaja od mobilnog iako to pre nije radila, verovatno postoji dobar razlog za to.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.