JARAC

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće i dalje naglašena, pa ćete svako malo izlaziti. Biće to neformalna druženja sa vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju. Otvorite se.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Ne sumnjate u svoje sposobnosti.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti sa ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili srećniji.

KARIJERA: Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljaćete o smislu i besmislu života.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2019

RIBE

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svakog trena želeti da budete sa voljenom osobom ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte sa ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite odmereni u ponašanju.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...