VAGA

LJUBAV: Neka vaša ljubavna očekivanja biće ispunjena uprkos ponekoj prepreci ili frustraciji. Ipak, u nastavku treba biti oprezan i mirom održavati ono što ste dosad ostvarili. Druga strana će na kraju prepoznati i ceniti vaš trud oko svega.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, a vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je biti iskren. Maske padaju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako samoća nije vaša želja. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da se eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne činite ništa na silu.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2019

STRELAC

LJUBAV: Prolazni nesklad u emotivnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro da prihvatite ono što jeste i da bez velikih ambicija sačekate povoljnije dane. Oni će doći.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte sebi sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu. Planirajte u mislima.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte i dovoljno spavajte.

loading...