RAK

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

LAV

LJUBAV: Možda će vam se katkada činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu.

KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete i malo riskirati. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Opet će se pojaviti podrška drugih kojoj se uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zamarajte se sa sitnicama.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2019

DEVICA

LJUBAV: Vi malo po malo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za jačanje poverenja u vezama, ali i za otvorenije razgovore. Nekima će pak više odgovarati samoća ispunjena filozofiranjem. Većina će se osećati dobro.

KARIJERA: Bićete pomalo umorni od svega. Neki kolege će vas još i zadirkivati. Ne reagujte. Ono što morate da odradite, odradite profesionalno. Tako ćete svima zatvoriti usta. Prilika za napredovanje nije nemoguća, ali vam zasad ne izgleda atraktivno.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljajte dugoročno.

loading...