JARAC

LJUBAV: Izazovi će se prorediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više ćete uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli da nađu na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobija spoljna obeležja. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Takođe, upotrebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Možete više uz više diplomatičnosti.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmereni i ne navaljujte. Pre će se dogoditi da ovaj put drugi zavedu vas nego obratno. Zato možete ostati pasivni, barem za sada. Ako se osećate usamljeno, računajte to kao fazu, i da će sve ići polako.

KARIJERA: Uglavnom ćete stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišini kako biste mogli da nastavite dalje.

Nedeljni horoskop od 18. do 25. novembra 2019: Blizanac ima gomilu udvarača, Vodolija stremi visokim ciljevima, Lav previše troši
Nedeljni horoskop od 18. do 25. novembra 2019: Blizanac ima gomilu udvarača, Vodolija stremi visokim ciljevima, Lav previše troši

ZDRAVLJE&SAVET: Male brige bez posebnog razloga.

RIBE

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani kada možete očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite u društvo jer su šanse da se s nekim zbližite povećane. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog pola rado će vam prilaziti.

KARIJERA: Nalazite se u fazi kada treba rešavati sitnice. Od njihovog mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite deo po deo.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja za bolji san.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...