VAGA

LJUBAV: Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi to moglo samo da dolije ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se. Privremeno. Kasnije će biti lakše.

KARIJERA: Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će pripremati velika dela.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom. Ojačaće vas.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Zato ćete o ljubavi više pričati nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i uspećete da pronađete mnogo kandidata koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kada to uradite, preostaje vam samo da isto sledite.

Nedeljni horoskop od 18. do 25. novembra 2019: Blizanac ima gomilu udvarača, Vodolija stremi visokim ciljevima, Lav previše troši
Nedeljni horoskop od 18. do 25. novembra 2019: Blizanac ima gomilu udvarača, Vodolija stremi visokim ciljevima, Lav previše troši

ZDRAVLJE&SAVET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

STRELAC

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to poboljšanje u vašim odnosima, ali i dalje se savetuje oprez. Najviše zato jer može biti greški u koracima ili provokacije od druge strane.

KARIJERA: Moguća su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svojim nastupima i radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Težićete visinama i daljinama.

loading...