RAK

LJUBAV: Verovatno će vas mučiti neočekivane čežnje, ali prihvatite to kao prolaznu fazu u kojoj će iskristalisati svoje ljubavne želje i ciljeve. Planete će vam i ove nedelje donositi različite uticaje, a na vama je da se prilagođavate. Budite strpljivi i mudri.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba da uradite. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao upravljačkog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Mali porodični problemi.

LAV

LJUBAV: Možda ste pomalo razočarani zbog silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte. Pažljivo razlikujte šta vam je važno, a šta nije. Uvidećete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

Nedeljni horoskop od 18. do 25. novembra 2019: Blizanac ima gomilu udvarača, Vodolija stremi visokim ciljevima, Lav previše troši
Nedeljni horoskop od 18. do 25. novembra 2019: Blizanac ima gomilu udvarača, Vodolija stremi visokim ciljevima, Lav previše troši

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

DEVICA

LJUBAV: Intelektualni nivo odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Zato razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

KARIJERA: Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je što ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

loading...