JARAC

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtevnim danima moglo da smiri vaše emocije. Bacaće vas tamo – amo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odolite iskušenjima naglih reagovanja zbog kojih bi kasnije moglo da vam bude žao. Čekajte.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Prihvatite to kao borbu.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

VODOLIJA

LJUBAV: Verovatno vam je već dosta svojih ljubavnih očekivanja pa ćete ili sve preokrenuti ili ćete svesti na realnu meru. Istina je da će vam nedostajati zanimljivih događaja, ali život donosi neka rešenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete da planirate. Ništa više od toga.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpije, Rakovi i Ribe će najbolje iskoristiti naklonost planeta
Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpije, Rakovi i Ribe će najbolje iskoristiti naklonost planeta

ZDRAVLJE&SAVET: Moguće su glavobolje. Opustite se.

RIBE

LJUBAV: Osećaćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, biće lepih zabava po vašoj meri, a neće izostati ni susreti s dragim osobama. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

KARIJERA: U situacijama kad osećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbeći ćete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite realni.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...