VAGA

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, ali s druge, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obe varijante.

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvom trenutku nećete znati kako da se postavite, ali oni sami daće vam ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se redovno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega su neophodni dogovori, a tu će veštine kao što su diplomatija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpije, Rakovi i Ribe će najbolje iskoristiti naklonost planeta
Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra 2019: Škorpije, Rakovi i Ribe će najbolje iskoristiti naklonost planeta

ZDRAVLJE&SAVET: Odredite sebi ritam aktivnosti i odmora.

STRELAC

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

loading...