Nedeljni horoskop od 11. do 17. februara 2019: Zvezde će najviše biti naklonjene Strelcima, Ovnovima i Vagama

0
3936

JARAC

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držaće blagu distancu prema vama. Biće potrebno malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego istrajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas podstiču.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete željni novih spoznaja i učenja.

VODOLIJA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će opet više izlaziti.


KARIJERA: Radna nedelja će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili da ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju.

Pročitajte i  Očekuju ih veliki preokreti do 1. avgusta 2019: Retrogradni Merkur donosi ozbiljne promene u živote ova 3 horoskopska znaka

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoju intuiciju.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. februara 2019

RIBE

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svakodnevnici. Neće vam više biti potrebna uzbudljiva i dinamična dešavanja. Biće dovoljno da ostanete kod kuće sa voljenom osobom ili da odete na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. Ova spoznaja ispuniće vas mirom i zadovoljstvom. Bićete spremni na svaku saradnju. Takođe ćete lako rušiti predrasude.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će osvežiti stare uspomene.

ehoroskop.net/ astrosudbina.com