Nedeljni horoskop od 11. do 17. februara 2019: Zvezde će najviše biti naklonjene Strelcima, Ovnovima i Vagama

0
3936

RAK

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim ćete imati prilike da trenirate toleranciju, diplomatiju, strpljenje. Upravo od tih vaših osobina zavisiće i kvalitet vašeg ljubavnog života. Želite li da budete zadovoljni, dopustite drugoj strani da i ona nešto vodi.

KARIJERA: Rado biste promenili svoj sistem procene ljudi. Poradićete na tome. Ovog puta vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Samo kroz jasnu komunikaciju sklapaćete bolje poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAVET: Menjate sebe.

LAV

LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se poboljšate, a partner bi mogao da se opet zaljubi u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.


KARIJERA: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata, a i pokušaćete da oživite neke pređašnje projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna 2019: Bik zavodi, Jarac troši na lepe stvari, Devica mora žestoko da radi

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. februara 2019

DEVICA

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u osamu svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi da je srednu na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

KARIJERA: Uslediće dani kad ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili loše shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate.

ZDRAVLJE&SAVET: U dobroj ste formi.