Fore prevejanih švalera: 6 manje očiglednih znakova da te on vara

0
1902
Photo credit: https://imagestudio.com

Partnera koji vara nije lako otkriti jer se uvek trudi da to dobro sakrije.

Ali osim onih očitih znakova, poput poruka u kasnim noćnim satima i sve češćeg “zaglavljivanja na poslu”, može ga odati i promena ponašanja. Ovo su manje očiti znakovi da vaš partner ima aferu s drugom:

1. Vaš seksualni život je nestao

Ne samo da se seksate manje nego inače, vi se ne seksate uopšte. Stručnjaci ističu da, ako u pitanju nije depresija ili veliki stres, razlog takvog ponašanja može biti činjenica da svu akciju vaš partner dobija negde drugde.

2. Nudi vam da pregledate njegov mobilni telefon

Ako je odjednom stavio šifru na mobilnom i stalno ga drži u džepu, to je poprilično očiti znak da vam nešto krije. Ali stručnjaci upozoravaju da čak i ako vam bez problema nudi mobilni da mu proverite poruke i pozive, postoji velika šansa da ima još jedan za koji ni ne znate.

3. On vas optužuje za neverstvo

Ovo je tipična metoda ometanja partnera, kada krivicu počnete da prebacujete na njega kako biste sakrili svoju. Pa ako bez ikakvog povoda počinje da vas optužuje da mu radite nešto iza leđa, postoji velika šansa da on to zapravo radi vama.

Pročitajte i  Ko veštije prikriva prevaru, muškarci ili žene? Mi znamo odgovor

4. Vaši problemi su odjednom nestali

Ako stvari zbog kojih ste se pre svađali njemu više ne predstavljaju problem, moguće je da ga više nije briga za to jer je sreću pronašao negde drugde. Ponekad je veza najugroženija onda kada mislite da nikada nije bila bolja.

5. Ima nova interesovanja

Normalno je da se ljudi menjaju tokom godina, ali ako je to kod vašeg partnera došlo odjednom, to bi mogao da bude potencijalni znak za uzbunu.

6. Odjednom je počeo da preterano pazi na izgled

Ne kažemo ni da je to očiti znak da vas vara, ali ako ste primetili kako u poslednje vreme posebno pazi na svoj izgled, moguće je da postoji neko koga želi da impresionira.

index.hr