Nedeljni horoskop od 11. do 17. februara 2019: Zvezde će najviše biti naklonjene Strelcima, Ovnovima i Vagama

0
3936

VAGA

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im prijati velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa ne treba da joj pridajete previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.


KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna 2019: Bik zavodi, Jarac troši na lepe stvari, Devica mora žestoko da radi

ZDRAVLJE&SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. februara 2019

STRELAC

LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojima će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajaće ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve radosniji. Nemojte sedeti kod kuće, idite među ljude, pokažite se i uživajte.

KARIJERA: Niste svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.