“High-maintenance” – pogrdni izraz koji se najčešće koristi za opis žene koja je skupa i komplikovana za održavanje. Frizeri, pedikeri, skupa odeća, konstantni zahtevi i potreba za komplimentima… High-maintenance žene ne idu na čast ženskom rodu, ali nekako nam se čini da se jako retko priča o high- maintenance muškarcima. Ovo su znakovi da imaš posla s jednim upravo takvim, a naš je savet da bežiš od njega što pre.

 

Živi za teretanu

Frajeri koji idu u teretanu i brinu o svom telu su super, ali ovaj tip je sve odveo malo predaleko. On će pričati o teretani i kad nije u njoj, njegov život se vrti oko planiranja obroka, a ako slučajno pomisliš kako bi bilo baš zgodno da naručite pizzu, dok uveče gledate film, on će ti održati monolog o zdravoj ishrani. O sendviču na benzinskoj da ne pričamo – ako putujete zajedno, on putuje s tupperwareom u kojem su pileća prsa. Malo naporno, zar ne?

reklame

Napravite sami SPARTANSKI RECEPT ZA JAČANJE KOSTIJU

Sve shvata lično

Sve što se događa, događa se zbog njega. Onaj frajer koji “vozi kao idiot” ispred njega, vozi tako da bi baš njemu pokvario dan. Žena na šalteru namerno baš njemu želi zagorčati dan, benzin je poskupeo baš njemu, sve se događa baš isključivo njemu. Takav će frajer često započinjati svađe zbog stvari koje drugi ni ne primećuju, a verujemo kako ne želiš da budeš pored (baš) njega kad se to događa.

Njegova frizura je svetinja

Shvatamo važnost dobre frizure, ali nikada nećemo shvatiti muškarce koji se ozbiljno naljute ako im neko malo pokvari njihovu. Muškarac koji provede 45 minuta pred ogledalom, kako bi njegova frizura bila savršena, nije muškarac pored kojeg želiš da budeš. Svako ima svoje prioritete, ali ovo je stvarno besmisleno.

Ne jede meso i teroriše ostale

Nemamo ništa protiv vegetarijanaca i vegana – tip o kojem pričamo je tip koji će terorisati sve mesojede za stolom, jer on ne jede meso. S takvim će svaki izlazak u restoran biti noćna mora, a ako idete u grupi, uvek možeš očekivati da će započeti svađu s ljudima koje će pokušati da preobrati na svoj način. Ovo se odnosi i na sve ostale slučajeve u kojima on misli kako je njegov način jedini način.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.