Najbolje supruge Zodijaka: Da li i vi spadate u grupu žena koje su idealne za brak?

 

Svi znamo da velika zaljubljenost ne mora da se završi sa srećnim krajem. Romantično uzbuđenje nekada ne ide ruku uz ruku sa ozbiljnim vezivanjem u vezi i često su “najbolje devojke” i “najbolji momci” najgori kada je u pitanju brak, piše Ženski magazin.

reklame

Ipak, postoji jedno malo odstupanje – dame rođene pod ovim znakovima su idealne za brak i dugoročnu privrženost i odanost.

Ovan

Ispred ove dame, svi padaju na kolena! Jaki ste kao “crna zemlja” i u stanju da uradite sve što je potrebno da biste ostvarili ono šta vam je na umu bez mnogo muke.

Za ono, za šta bi se mnogi polomili, dama u znaku Ovna bi uradila sve diskretno i sa dostojanstvom, da bi se njen partner ponekad našao u zabludi – da li je on stvarno vredan nje. Ljubav u toj vezi je jaka, stabilna i dugovečna.

devojka

Svakim danom, partner koji je sa ovakvom ženom može postajati sve bolji i bolji, dok ne dostigne svoje savršeno stanje. Ove dame ne žive u fantaziji, već čvrsto stoje na zemlji i znaju šta da očekuju od svakoga.

Ona u svom izabraniku vidi najbolje, što ni on sam ne može da vidi, a sve što traži od njega su pravo lice i karakter, kao i istrajnost. Kao majka je striktna, ali vrlo fer. Njihova deca su pobednici i vladari.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.