Ovo radi samo zaljubljen muškarac
Ovo radi samo zaljubljen muškarac

Ovo radi samo zaljubljen muškarac: Jednom kada muškarac shvati da je bivša stvarno stvar prošlosti, počinje da shvata i da je zaljubljen u svoju sadašnju devojku.

 

Muškarcima, za razliku od žena, treba neko vreme da shvate da su zaljubljeni, ali ovi znakovi im pomažu u tome.

Bivša je bivša

reklame

Kod bivše devojke uvek postoji opcija da će da se pomiri ili barem opcija da će ponovno da se vidi i da oseti stara osećanja. Kad muškarac shvati da je bivša stvarno stvar prošlosti, počinje da shvata i da je zaljubljen u svoju sadašnju devojku.

Stalno mu je na pameti

Većina muškaraca na početku veze može da razdvoji novu devojku s kojom se viđaju od ostatka svog dana, ali kad-tad se dogodi onaj klik – jednom kad mu se devojka uvuče u misli tokom svakodnevnih stvari koje radi, i jednom kad više ne može da prestane da misli na nju, tada mu je sasvim jasno da je “odlepio”.

Oduševljavaju ga mane

Na početku svi tražimo vrline druge osobe, ali jednom kada nas oduševe nečije mane, znači da smo zaljubljeni. Isto važi i za žene i za muškarce – ako mu je nešto čega se mi stidimo jednostavno preslatko, znači da je “pao”.

Ne primećuje druge žene

Naravno da ih primećuje, ali kao da ih ne vidi. Zaljubljeni muškarac jednostavno nema potrebu da gleda igde sem u svoju devojku.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.