Momci, obratite pažnju: Ovo nikako ne smeš da joj napišeš u poruci ako želiš da je opet vidiš

Pripadnice lepšeg pola analiziraju i proučavaju svaku vašu poslatu reč (bukvalno u sitna crevca), već vas i procenjuju na osnovu svih poruka koje pošaljete. Nova istraživanja su pokazala šta tačno nikako ne smete da napišete u poruci.

Najveći “dil brejker”? 40% ispitanika odgovorilo je da im najviše smeta ako im osoba odgovori samo na jedno od nekoliko pitanja koja su im postavila, dok je 35% njih reklo da ne voli previše poruka.

– Slanje poruka posle prvog sastanka je ritualni proces. Lako je prepustiti se euforiji, pogotovo ako ste upoznali nekog ko vam se baš svideo – objašnjavaju eksperti.

reklame

– Međutim, veoma je važno da pažljivo isplanirate sadržaj svake poruke ako želite da “obezbedite” drugi/treći dejt – dodaju oni.

Neki do razloga su očigledniji od drugih: Čekanje predugo da odgovorite smetalo je trećini ispitanika, dok je druga trećina tvrdila da ih ne interesuju ljudi koji “tvrde pazar”.

Postoji još mnogo koristnih podataka: 34% ispitanika ne voli otrcane selfije, deo njih obraća veliku pažnju kad je u pitanju gramatika, kao i upotreba nadimaka koji su neprimereni.

Srećom, istraživanje nam daje odgovore i na to kakve poruke treba slati. Čak 63% učesnika u istraživanju kaže da bi više voleli da prime jednu emotivnu poruku dnevno, nego više “praznih” poruka.

menshealth.rs

loading...