Više niste na istoj talasnoj dužini: 4 znaka da si preprastao nekog
Foto: freepik.es

Prirodno je da se neko razvija u jednom, druga osoba u drugom smeru. Često je to slučaj sa ranim ljubavima i prijateljstvima, mada ni kasnija nisu “operisana” od ove boljke. Ovo su znaci koji ukazuju da ste nekog prerasli

Da li vam se desilo da se sa nekim družite od detinjstva i da shvatite da sa njim više nemate zajedničkih tema? Nije to ništa čudno. Prirodno je da se neko razvija u jednom, druga osoba u drugom smeru. Često je to slučaj sa ranim ljubavima i prijateljstvima, mada ni kasnija nisu “operisana” od ove boljke. Ovo su znaci koji ukazuju da ste nekog prerasli.

Razgovor postaje forsiran – Dok je razgovor nekad tekao, sada je u njemu mnogo pauza, a često jedva čekate da se završi. Nedostaje vam intelektualna stimulacija, razgovor postaje dosadan, bez dubine i značenja.

reklame

Tražite izgovore da se ne viđate – Druga strana vas stalno zove da se vidite, a vi nikad ne možete? Da li ste stvarno toliko zauzeti? Kad nam je nešto mrsko, i nesvesno ćemo pokušati da to izbegnemo. Kad ne uspemo, biće nam dosadno i jedva ćemo čekati da se susret završi.

Ne delite lične i profesionalne uspehe – Znak da nam je neko blizak nije samo to što možemo da mu se poverimo u trenucima tuge, već što se raduje kad nam je lepo. Ako više nemate želju da lepe vesti podelite sa tom osobom jer strahujete da se neće iskreno obradovati, znači da je došlo do razilaženja.

Imate osećaj da ste dva sveta – Bolno je kad sa nekim ko nam je do juče bio blizak imamo utisak kao da smo sa strancem, ali to se dešava kad dve osobe imaju različite vrednosti, ciljeve, prioritete. Možda su nekad bili isti, ali promene se dešavaju.

novosti.rs

loading...