STRELAC

Moguće su greške i nesporazumi pa se ne preporučuje da donosite neke odluke, posebno koje menjaju vaš životni tok. Ako ste skloni avanturama, sada ih nikako ne  planirajte jer ishod može biti negativan. Koliko god želeli ili vas nešto bude teralo da uradite neke stvari, sada je pametno da se primirite i živite svakodnevnicu jer u suprotnom možete doživeti krah.

JARAC

Retki su Jarčevi koji će uopšte priznati da im nešto teško pada pa je baš sada moguće da to ispolje i posustanu. Moguća je pojačana nervoza, čak pojedini Jarčevi mogu imati zdravstveni problem sa glavom, zubima ili ušima. Takva je kosmička energija koja ne traje dugo pa nema potrebe da paničite. Prosto je tako.

Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019
Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019

VODOLIJA

reklame

Kod vas može biti dosta poletan i bezbrižan period, posebno kod pojedinih osoba koje mogu da menjaju posao koji već dugo čekaju. Aspekt ljubavi je u pripremi koji tek sledi. Već od 4. juna može doći do napetosti na poslu, ali će biti i sreće da se reše problemi. Naglašeno je i lepo druženje sa vama dragim i bliskim osobama.

RIBE

Mogući su problemi oko roditelja, a kako je Mesec u pitanju onda može biti majka. Mnoge Ribe mogu imati neplanirane izdatke. Sada nije vreme da reagujete impulsivno u određenim situacijama već se primirite. Mnoge Ribe već od 4. juna mogu da se raduju lepom periodu, jer se sve što nije bilo dobro rešava.

loading...