RAK

Vaša melanholična priroda će vas terati da se povučete dok će ovaj mlad Mesec da vas gura napred. Sada nije vreme da se osećate obeshrabljeno, jer je Mars kod vas i daje vam kako strast, tako i snagu da izgurate do kraja. Već od 4. do 27. juna Merkur će boraviti u vašem znaku pa možete postići sve što ste planirali i dogovoriti se uspešno oko svega.

LAV

Kod vas je odlična situacija i uspeh na svim životnim poljima. Da bi to i uspelo, vi treba da se potrudite bez nekog hvalisanja i šepurenja već se pokrenite. Kako Mars tranzitira kroz Raka tokom celog juna, on vam može pokazati dobru i lošu stranu pa zato pazite da ne budete agresivni i da vam fitilj ne bude kratak. Iskoristite ovaj mlad Mesec da pokrenete nešto novo i velika je mogućnost da uspete baš 3. juna.

Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019
Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019

DEVICA

reklame

Vama nije baš lako za vreme ovog mladog Meseca u Blizancima, jer on kod vas pokreće rad, red i disciplinu. Pojedine Device već od 4. juna mogu dobiti nove saradnike ako ih već nisu sredinom maja dobile. Sada bi vam pomoć prijatelja jako pomogla, a već je vreme da priznate sebi da ne možete sve sami.

VAGA

Vreme je da se posvetite vašoj voljenoj osobi ako ste u vezi ili braku. Kod vas se očekuju dobre prilike pa sve zavisi od vas kako ćete da ih iskoristite, posebno ako vam predstoji poslovno putovanje. Susreti na putovanju mogu da se ispostave da su važni za budućnost, zato ih sačuvajte.

ŠKORPIJA

Kod vas ovaj mlad Mesec otvara mogućnosti da kroz druge osobe pokrenete pozitivnu energiju. Nikako se zatvarajte u sebe i ne upadajte u svoj lavirint mračnih misli i destruktivnih osećanja kojima ste skloni. Bitno je da se družite i pokažete interesovanje da biste napredovali u poslu i odnosima.

loading...