Simbol ljubavi i početak pripreme za sudbonosno
Simbol ljubavi i početak pripreme za sudbonosno "da": Saznaj šta verenički prsten koji ti je odabrao govori o tvom muškarcu

Oblik, boja i model vereničkog prstena može značiti mnogo više no što možeš da pomisliš. Je li tvoj odabranik klasičar, romantičar ili nešto treće? Pogledaj šta možeš da naučiš o svom vereniku iz prstena kojim te je zaprosio

Vereničko prstenje većini žena predstavlja vrlo bitan detalj pa je odluka muškarca oko njegovog odabira i te kako važna. Prsten koji obeležava početak pripreme za sudbonosno “da” predivna je uspomena i simbol ljubavi o kojem svaka djevojka mašta od najranijeg detinjstva. Ali jesi li znala da oblik, boja i model vereničkog prstena mogu da otkriju karakter tvog frajera? U nastavku saznaj šta prsten koji ti je kupio govori o njemu:

1. Prsten od žutog zlata – klasičar

Tvoj verenik (ili suprug) voli klasične i neupečatljive stvari, a takav je i verenički prsten kojim te zaprosio. Muškarca klasičara odlikuje tradicionalniji pogled na muško-ženske odnose i u vezi želi da bude uspešniji, barem što se finansija tiče. Osim toga, pažljivo se odnosi prema ženi, drži svoju reč i ima lepe manire pa od njega možeš očekivati da će te držati kao kap vode na dlanu i da će biti odličan otac tvojoj deci.

2. Prsten s puno detalja – avanturista

reklame

Prsten od belog zlata i s puno detalja najčešći je izbor muškaraca koje odlikuje avanturistički i pustolovni duh. Ovi muškarci su uvek u akciji, a sastanci sa njima najčešće su vrlo aktivni i uzbudljivi jer tako troše svoju gotovo pa neiscrpnu energiju. U odnosu s avanturistom očekuje te intenzivan i vrlo strastven brak, ali od njega ne očekuj da će ti stalno ugađati. Naime, avanturista nije sklon romantičnim i maštovitim gestovima, ali će te zato uvek zabavljati i sa njim ti nikada neće biti dosadno.

3. Prsten s dijamantom – perfekcionista

Zaručio te s dijamantskim prstenom? To znači samo jedno – tvoj muškarac je perfekcionista i uvek bira samo najbolje. On nikada ništa ne prepušta slučaju i želi da sve bude savršeno, a dobro znamo da je dijamant kamen na koji zasigurno ni jedna žena ne ostaje ravnodušna. Osim što pazi na svaki detalj, tvoj muškarac je uspešan u svemu što radi, rođeni je vođa i inspiriše ljude koji se nalaze u njegovoj blizini. Prava si srećnica što ga imaš kraj sebe!

Simbol ljubavi i početak pripreme za sudbonosno “da”: Saznaj šta verenički prsten koji ti je odabrao govori o tvom muškarcu
Simbol ljubavi i početak pripreme za sudbonosno “da”: Saznaj šta verenički prsten koji ti je odabrao govori o tvom muškarcu

4. Prsten s velikim kamenom – šarmer

Postavio ti je THE pitanje uz prsten s velikim kamenom i pritom bio presimpatičan – upravo to su odlike pravog šarmera. Baš kao Zverka u seriji “Seks i grad”, tvoj frajer odaje utisak prave face u društvu. Svaku priču upotpuniće svojim britkim humorom, a svojom veselom naravi šarmiraće svaku osobu u svojoj blizini.

5. Decentni prsten – romantičar

Ako je prsten kojim te zaprosio vrlo jednostavan i decentan, kraj sebe imaš muškarca koji traži osećajnost i romantiku. Ovakvi muškarci su vrlo pažljivi, uvek znaju šta njihove bolje polovine žele i trude se da im to i pruže. Osim toga, njihova prednost je što dobro izražavaju svoja osećanja i uz takvog frajera ćeš se uvek osećati voljeno. Pokloni iznenađenja, romantični zalasci sunca ili večere uz sveće samo su neki od načina kojim će ti pokazati svoju romantičnu stranu.

miss7.24sata.hr

loading...