STRELAC

Kod vas se dešavaju promene na poslovnom polju jer je već neko vreme u zatišju. Može se desiti i da budete impulsivni, a nije ni to tako loše s obzirom da je Uran u vašem polju posla, no ipak budite uravnoteženi. Neka nova tehnologija i vaše lične emocije mogu da se menjaju i da su povezane sa ovim mladim Mesecom. Vama promene ne padaju teško već vas raduju.

Mlad Mesec u Biku 5. maja 2019

JARAC

Kod vas se dešavaju promene u vašem prirodnom polju ljubavi  i dece što može biti pozitivno, a i manje pozitivno. Ovaj mlad Mesec može nositi sudbinske razne promene pa je na vama da ih menjate i vi najbolje znate šta vam nije dobro i kakve promene želite. Mnogi Jarčevi mogu uživati sa svojom decom, u ljubavi, kreativnosti i lepim druženjima.

VODOLIJA

reklame

Kod vas se dešavaju promene na raznim dešavanjima. Takođe, možete imati mnoga iskušenja. Nikako se ne preporučuje neka rutina, menjajte stvari koje su vam dosadne i koje nemaju svrhu. Vaš vladar Uran je u Biku narednih sedam godina pa će biti dosta raznih promena i iskušenja. Zaboravite stare stvari, dozvolite novim iskustvima da zažive.

RIBE

Kod vas se dešavaju promene kada su prijatelji, planovi, nade i želje u pitanju gde možete imati tenziju i nervozu. Važno je da sada ne donosite nikakve odluke na brzinu. Moguće je da neko na vas i vrši neki pritisak ili se vi tako osećate. Bitno je da ostanete smireni i da se držite pozitivne energije koja vam može biti spas za nove promene.

loading...