LAV

Kod vas je već krajnje vreme da promenite sve što vam ne odgovara u karijeri. Ako vas ovaj mlad Mesec uznemiri emotivno, onda će vam biti potrebno vreme da to zaboravite. Vremenom će izbledeti, pazite da i vi nekoga emotivno ne povredite. Uglavnom je ovaj Mesec dobar za promene i uspehe u karijeri, pa ako nešto ne štima u vašoj karijeri menjajte obavezno jer je sada vreme.

DEVICA

Kod vas će se sve nekako dešavati prebrzo pa sada nije vreme da sumnjate i brinete već menjajte sve što nije pokazalo efekt. Ove brze promene mogu biti sudbinske pa iskoristite priliku koja je nadohvat ruke, jer je ishod promene pozitivan. Ovaj ceo maj će biti pun raznih promena pa se ne opirite da menjate stvari u životu što vam nije po volji i što vas blokira ka sreći.

Mlad Mesec u Biku 5. maja 2019

VAGA

reklame

Kod vas se već duže vreme u mislima dešavaju planovi koji nikako da zažive. Sada je prilika da se dese promene. Potrebno je da iskočite iz sigurne zone i da svima pokažete i dokažete kako su čuda moguća. Sada je ključ kod vas i možete da menjate čak i tuđe živote. Sada je bitno da ne budete strogi prema sebi i da dozvolite promene da vam se dese.

ŠKORPIJA

Kod vas se dešavaju promene u partnerskim odnosima pa ako imate novog partnera u ljubavi ili poslu, može vam se učiniti ozbiljnim. Svi vi koji već imate partnera sada se mogu produbiti emocije i još jače učvrstiti vaš odnos. Mogući su i ozbiljni važni razgovori sa bliskim osobama. Sada bi trebalo da svi odnosi idu na bolje dok, nažalost, neki odnosi koji nemaju svrhu mogu da se prekinu. Bitne promene su pred vama.

loading...