Ove reči nijedan muškarac ne želi da čuje: 5 stvari koje nikako ne treba da kažeš svom dečku

Iako su najčešći uzroci za raskid nedostatak ljubavi ili poverenja, ponekad i reči mogu biti prekretnica. Stoga pripazite da ne biste dodale ulje na vatru sledećim izjavama.

“Nije bitno.”

Ako ste o nečem počele da pričate i onda se odjednom zaustavile s rečima “nije bitno”, vaš će partner odmah posumnjati da nešto krijete. Razmislite, vi biste isto tako razmišljale na njegovom mestu.

“Prijatelj ti je baš zgodan.”

Možda se vi osećate dovoljno slobodno pred njim da možete komentisati njegovo društvo, ali razmislite kako biste vi reagovale da vam on kaže koliko mu je privlačna vaša prijateljica.

“Lažeš.”

reklame

Ako nemate dokaze da ne govori istinu, onda su ovo vrlo teške optužbe. Poverenje je, uz zdravu komunikaciju, ključ uspeha svake veze, stoga kada sumnjate u verodostojnost partnerovih reči, najpre ih proverite.

“A da znaš kako je tek meni.”

Ako neko želi da vam otvori srce i olakša se zbog teške situacije ili napornog dana, nema potrebe za takmičenjem. Jednostavno mu pokažite da ste tu za njega i pružite mu utehu.

“Uradio bi to da ti je stvarno stalo do mene.”

Ucene nikome nisu privlačne, a ako neko oseti da neprestano mora da opravdava i dokazuje svoju ljubav, vrlo brzo će se umoriti i jednostavno izgubiti volju i snagu za vezu sa vama.

index.hr

loading...