Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 6. januara 2019: Vreme je da se mnogim osobama konačno ispune snovi

0
2641

LAV

Kod vas se stvari događaju u šestom polju posla, zdravlja, svakodnevnog života i obaveza. Svakako je odlično za pokretanje nekog novog posla. Mnogi Lavovi baš sada mogu steći moć da svoju stvaralačku energiju i talente upotrebe za posao. Ako niste u fizičkoj kondiciji, sada je vreme da se pokrenete.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 6. januara 2019

DEVICA

Kod vas se mlad Mesec događa u petom polju dece, ljubavi, kreativnosti, zabave pa tu možete imati sreće, a pojedine Device mogu dobiti i na lutriji ili neku nagradu. Neka nadanja, želje i očekivanja sada se mogu pokrenuti u dobrom pravcu.

Pročitajte i  Najznačajnije promene koje očekuju svaki znak do kraja 2019: Neočekivani obrti za Raka, uzbudljive avanture za Jarca, Devica izlazi iz ljušture

VAGA

Kod vas se mlad Mesec događa u vašoj kući, porodici i sa roditeljima. Pojedine Vage mogu započeti bračnu zajednicu i planirati prinovu. Intuicija vam je jako naglašena pa će vas voditi u ispravnom smeru. Mars je u Ovnu pa ako budete svadljivi i nervozni, to može doliti još ulja na vatru. Opustite se i uživajte s porodicom ili u planiranju iste.

ŠKORPIJA

Kod vas se sve događa u vašem trećem polju komunikacije, rodbinskih odnosa, braće, sestara, kraćih putovanja i prevoza. Sada vam je lako i jednostavno da uspostavite kontakt i komunikaciju sa osobama u okolini i da prikupite informacije. Mnoge Škorpije sada imaju sposobnost primanja znanja i obrazovanja. Pazite na komunikaciju.