Foto: gostica.com

Bez obzira jeste li neko ko veruje u psihologiju, horoskop ili čak u Nostradamusova predviđanja za budućnost, ovaj zabavni test je sjajan način otkrivanja detalja o vašem ljubavnom životu.

Samo pogledajte četiri karte u nastavku. Koja vas doziva? Pokušajte da ne razmišljate previše. Samo slušajte svoju intuiciju. Nakon što odaberete kartu, nastavite da čitate kako biste saznali šta karta koju ste odabrali otkriva o vama i vašim romantičnim nastojanjima!

Sedmica pehara

Kada se ova karta pojavi u čitanju, morate biti spremni na odbranu. Morate biti oprezni jer možete očekivati da će se nevolje pojaviti na vašem putu. Ako vam dolaze nevolje iz prošlosti, morate jasno razmišljati i stajati nogama čvrsto na zemlji, čak i ako ste umorni i iscrpljeni. Raskrstite s tim jednom zauvek.

reklame

Karta Sedmica pehara govori o istrajnosti, upornom ponavljanju i neprihvatanju odgovora “ne”. Morate nastaviti uprkos umoru, iscrpljenosti, čvrstoći i snazi, piše Gostica.

Ako niste u vezi, pojavljivanje ove karte u čitanju može ukazivati na oprez u odnosima jer ste možda bili povređeni u prošlosti. Pokušajte da analizirate ono što je pošlo po zlu i vidite u kojem području je moguća i potrebna promena. Sada je vreme da budete potpuno emocionalni.

Ako ste u vezi, ova karta može ukazivati na potrebu za oprezom, jer biste mogli da budete povređeni. Drugo značenje ukazuje na vrlo zaštitnički raspoloženog partnera i da se osećate sputano. Recite mu da vam treba malo prostora kako biste mogli da dišete.

Dva pentagrama

Dva pentagrama verovatno će se pojaviti kada iskušenje dolazi u vaš život. Slika koju prikazuje karta je prilično mirna i odražava jedini ishod ili jednu od dve opcije. Možda ćete se osećati kao da imate previše mogućnosti za istraživanje, ali to nije slučaj. Dva pentagrama ukazuju na ovaj nedostatak u vašem planu i ovdje je da pomogne u izboru prioriteta

Kada se radi o odnosima, Dva pentagrama ukazuju na nevolje. Ako ste već u vezi, to ukazuje da možete očekivati ​​neke teškoće. U ovom trenutku važno je da objektivno procenite svoj odnos. Jeste li potpuno iskreni prema svom partneru o svojim namerama.

Ako tražite ljubav, to znači da vaša romantična potraga možda nije onakva kakvom se čini. Ako niste sigurni u nekoga, nemojte skočiti u odnos s tom osobom. Ova karta se često pojavljuje kada vaš potencijalni partner nije iskren o svojoj emocionalnoj dostupnosti.

nastavak na sledećoj strani

loading...