Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 6. januara 2019: Vreme je da se mnogim osobama konačno ispune snovi

0
2641

STRELAC

Kod vas se mlad Mesec događa u polju finansija i tranformacija pa svaki dosadašnji trud može biti isplativ. Mnogi Strelci sada mogu pokrenuti neki dobar plan za biznis koji će neočekivano u budućnosti biti višestruko isplativ.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 6. januara 2019

JARAC

Kod vas se mlad Mesec događa u vašoj prvoj kući što se dotiče vašeg fizičkog i mentalnog sklopa pa ako ste planirali neku promenu u tom smeru ili da ostavite neki porok – sada je pravi trenutak da to i uradite. Mnogi Jarčevi mogu da imaju lepu i srećnu ljubavnu zajednicu, dok pojedini tek sada mogu ući u vezu.

Pročitajte i  Merkur u Raku od 4. do 27. juna 2019: On širi toplinu i ljubav i naročito će biti dobar period za sve vodene i zemljane znake

VODOLIJA

Kod vas se sva događanja izražavaju u vašoj 12. kući koja je odlučila “stopi vas” u celinu koja čuva vašu mudrost, iskustva i talente. Intuicija će biti dosta naglašena i vodiće vas u dubine i razna preispitivanja kako biste spoznali smisao života.

RIBE

Kod vas se ovaj sjajan aspekt i događa pa možete sve šta god da poželite, a i Mars je napustio vaš znak tako da sada možete biti srećniji i manje nervozni. Neke želje, nadanja i očekivanja sada mogu da vas obraduju i da se san pretvori u javu. Mnoge Ribe sada mogu započeti nešto novo u nekoj kreativnoj grupi.