Vaga

Obratite pažnju prilikom javnih nastupa, naročito u prvoj i drugoj nedelji ovog meseca. Ne razume svako vašu poslovnu lozoju i iz tog razloga je jako bitno da pazite šta pričate kako ne bi bili pogrešno shvaćeni od nekih ljudi, a naročito i zbog toga što konkurencija prati svaki vaš korak i jedva čeka da napravite grešku. Ako greška i bude napravljena to može dovesti do gubitka klijenata ali i do pada vaših komunikacionih sposobnosti, a to denitivno želite da izbegnete.

Nemate dovoljno mogućnosti pa da birate kao na tacni poslove koji se nude drugima. Morate da pokažete sve svoje sposobnosti i kvalitete ako želite da privučete nove mušterije a to se ne radi tako što otimate konkurenciji klijente. Ako želite da budete bolji od drugih, morate da imate bolju ponudu a to se ne može ostvariti preko noći. Povezanost sa voljenom osobom je na maksimumu, lepo se slažete i još bolje razumete, i svakako ima još dosta mesta za napredak, ali se vidi da je vaša veza na uzlaznoj putanji i da ne planira da se pomera na dole, naićiće samo na gore. Vašu bliskost iz dana u dan poboljšavate novim iskrenim razgovorima, stalno treba da radite na tome da se što bolje upoznate i da svoje mane pretvorite u vrline.

Mesečni horoskop za oktobar 2019: Blizanac uživa u ljubavi, Vodolija razmišlja o svom životu, Strelac iscrpljen
Mesečni horoskop za oktobar 2019: Blizanac uživa u ljubavi, Vodolija razmišlja o svom životu, Strelac iscrpljen

Škorpija

reklame

Ovaj mesec vam donosi puno avanture, ponešto dobro ali i ponešto loše, takav je život i na to ste se verovatno već navikli. Iskoristite svaku priliku na najbolji mogući način, pokušajte, i ako uspete to je odlično, a ako ne uspete imaćete priliku sebi da kažete da ste barem pokušali. Ne treba propustiti nijednu šansu, i koliko god vam se činilo da su male šanse da vam se nešto ostvari, a da je rizik preveliki, bez obzira na sve, pokušajte, ništa ne možete da izgubite a možete sve da dobijete.

Priznajete sebi da odnos sa partnerom nije baš na dobrom glasu ali se morate potruditi ako želite neke stvari da poboljšate, niko neće to učiniti umesto vas. Ako želite da ova veza uspe, morate se truditi svakodnevno, morate stalno nalaziti načine da stvari učinite boljim, čak i kada to ne deluje tako lako, budite uporni i rezultati svakako neće izostati.

Strelac

Samo vrednim radom možete da stignete do cilja i to je vaš moto i vaša zvezda vodilja. Ne verujete u brzu zaradu, ne verujete u neka čuda gde se za kratko vreme može zaraditi dosta novca, samo je potrebno da budete vredni i da verujete u sebe i uspeh neće izostati. Pokušajte da i druge ljude oko sebe ubedite u to pošto bi svi voleli da zarađuju a niko ne voli da radi, a to jedno sa drugim nikako ne ide. Pokušajte da nađete neku ravnotežu između rizika, troškova i prihoda.

Organizam vam je slab i iscrpljen i tako vam je uvek u ovom periodu godine. Ne možete da se naviknete na čestu promenu vremena i jednostavno vam zbog toga snaga opada a imunitet slabi. Potrudite se da jedete što više zdrave hrane, izbacite slatkiše i šećer, a unosite što više vlaknastog povrća i voća, i tada će se situacija malo poboljšati.

loading...