Srce ti nikad neće biti slomljeno ako ih uočiš na vreme: Ovo su ključne razlike između igrača i muškarca za sva vremena
Foto: freepik.es

Igrač će učiniti sve što je u njegovoj moći da se osećaš prijatno s njim – sve do trenutka kad shvati da nisi baš njegov tip. Uvek se čuvaj igrača. Učiniće sve što može kako bi se izdvojio od ostalih. Otkrićemo ti razlike između igrača i muškarca za sva vremena – muškarca koji žudi za dugotrajnom srećnom vezom

Igrač će biti neodoljivo privlačan i učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi dobio naklonost devojke. Očima će slati provokativne signale. Definitivno će se istaknuti iz gomile i daće sve od sebe da ga primetiš.

Igrač će biti savršen gospodin u početku. S tobom će detaljno isplanirati najbolje i najuzbudljivije datume. Ponudiće da plati račun. Učiniće sve da se pridržava principa viteštva i gospodske kulture. Nikada neće hodati ispred tebe. Hodaće pored tebe i držaće te za ruku ako mu dopustiš. Držaće ti vrata otvorena i ponudiće ti jaknu kad ti bude hladno. Reći će ti da si neverovatna osoba i da si ga očarala na načine koje niko nikada nije. Svoje će romantične izjave izreći na takav verodostojan način. Na kraju ćeš pasti na njega. Obrlatiće te najvećim komplimentima i najgorim obećanjima. A najgore je što ćeš mu zapravo verovati. To je tvoja prva greška.

Srce ti nikad neće biti slomljeno ako ih uočiš na vreme: Ovo su ključne razlike između igrača i muškarca za sva vremena
Srce ti nikad neće biti slomljeno ako ih uočiš na vreme: Ovo su ključne razlike između igrača i muškarca za sva vremena
reklame

Na kraju ćeš razvijati duboku vezu s njim. Počeće da ti biti prijatnije i sve više ćeš se otvarati. Odjednom ćeš razmišljati o njemu iznova i iznova tokom dana. Uspeva da ti da one leptiriće u stomaku. Nateraće te da letiš visoko kao zmaj. Osećaćeš se kao da zapravo možeš da dodirneš oblake. Oduševićeš se idejom da konačno pronađeš nekoga ko prema tebi postupa na način na koji si oduvek želela. Napokon ćeš dobiti priliku da budeš s muškarcem svojih snova; samo je sada on čovek iz tvog stvarnog života. Verovaćeš mu svim srcem i osećaćeš se kao da te nikada ne bi izdao.

Sve će biti u redu i zamamno. Stvari će uvek nesmetano teći sve dok jednom to ne stane. On će se promeniti, a ti bolje veruj u to. Sve će se srušiti u tren oka i nećeš moći da učiniš ništa kako bi zaustavila emocionalnu lavinu koju ćeš uskoro doživeti.

Igrač će učiniti sve što je u njegovoj moći da se osećaš lepo i prijatno s njim sve do trenutka kad shvati da nisi baš za njega. Nateraće te da osećaš puno sreće i radosti dok ne otkrije da više ne pronalazi sreću u tebi. On će te častiti vinom i večerama. Dvoriće te, paziti i maziti. Učiniće sve što treba – dok ne shvati da više nisi toga vredna. Igrač će ući u vezu iz svojih sebičnih želja. Jednako tako će okončati i prekinuti vezu. Neće uzeti u obzir muku koje će te dopasti. Igrač će se odvratiti od obaveza s bilo kime, jer je posvećen samo sebi.

S druge strane spektra postoje muškarci za sva vremena. Ti muškarci neće biti toliko blistavi ili tako složeni poput igrača. Oni će biti suptilniji u svom pristupu. Oni vole da posmatraju pre nego što deluju. Oni će biti stidljivi i skloni su da se sklone sa svetla reflektora. Neće biti veličanstveni sa svojim romantičnim izjavama, a niti sa svojim gestovima. Nisu pretenciozni i stvarno ne očekuju ništa zauzvrat. Muškarac za sva vremena nije tip koji će odmah sve dobro uraditi prvi put. Biće nespretan, a uglavnom neće znati šta treba da radi. Delovaće impulsivno i pustiće da ga osećanja usmere u tvoje srce. Dopustiće da te preplave emocije, a on će se prepustiti onome što oseća prema tebi.

Isprva ćeš oklevati jer će ti je takav tip sasvim novi fenomen. A ti ćeš se čuvati i oklevati. Ne želiš da uroniš ni u šta samo zbog toga što ti je igrač učinio. Ne želiš da se više otvaraš emocionalnoj manipulaciji i ne želiš da te povredi. Međutim, malo po malo, muškarac za sva vremena probiće put u središte tvog srca. On to neće učiniti brzo. Čekaće te. Izraziće svoje strpljenje – jer zna da si vredna toga. Nije siguran da li bi ga ikada uzela u obzir, ali zna da si vredna rizika. On je taj koji će se odnositi prema tebi onako kako si oduvek zaslužila, ali ne nužno i onako kako si mislila.

Najvažnije, muškarac za sva vremena je taj koji će te držati za ruku i nikada je neće pustiti.

miss7.24sata.hr

loading...