JARAC

Mesec mart za sve pripadnike ovog znaka donosi sjajne poslovne rezultate i usavršavanje. Prva polovina meseca će biti rezervisana za lični razvoj i napredak. Svoju pažnju ćete usmeriti na širenje svog znanja i iskustva koje će u velikoj meri uticati na vašu karijeru i posao. Rezultati će biti primetni i nadređeni će trud i rad nagraditi. Moguće su i nove poslovne prilike koje će biti vezane za inostranstvo. Ova ideja vam se dopada, ali niste sigurni da li zaista to sada želite.

Mesečni horoskop za april 2019: Ovnovima emotivno turbulentan period, Bik razvija karijeru, Blizancima slede problemi sa finansijama, Rakovima cveta ljubav, Lav uspešan

reklame

Jarčevi će tokom marta uživati sa partnerom u romantičnim momentima i zajedničkim planovima. Ovo je period kada možete da ostvarite sve što ste planirali, možda zajednički život, decu ili brak. U drugoj polovini meseca, biće prilike za sjajne zajedničke aktivnosti. Potrudite se da organizujete i neko iznenađenje, kako biste rasplamsali vašu ljubav.

Ukoliko ste nekada imali probleme sa kostima, moguće je da će se problem ovog meseca vratiti, zato obavite preventivni pregled.

VODOLIJA

U drugoj polovini marta vaše poslovne aktivnosti će se stabilizovati i konačno ćete znati na čemu ste. Projekti na kojima sada radite uspešno privodite kraju, a u planu imate i nove poslovne poduhvate. Zadovoljni ste pozicijom na kojoj se trenutno nalazite, pogotovo jer vam ona donosi finansijsku sigurnost. Sa kolegama i nadređenim imate dobru komunikaciju i to čini dodatnu pogodnost pri realizaciji zadataka. Iskoristite sve što vam trenutni posao nudi i ulažite u svoje znanje.

Kada je reč o ljubavi, u emotivnom odnosu sa voljenom osobom se osećate nesigurno i zapostavljeno jer imate utisak da vam partner ne pruža dovoljno pažnje. Naravno, ovo je vaš subjektivni osećaj, ali svakako bi trebalo da otvoreno porazgovarate i zajedničkim snagama dođete do srži problema. Možda nije sve onako kako vam se čini.

Pripazite na ishranu i potrudite se da što više jedete svežeg voća i povrća kako biste sačuvali svoj imunitet. Takođe, fizička aktivnost bi vam dobro došla.

Mesečni horoskop za mart 2019

RIBE

Ceo mesec mart je izuzetno povoljan za nove poslovne poduhvate ukoliko želite da promenite trenutni posao ili da pokrenete nešto svoje. Prihvatite dobronamerne savete stručnijih i iskusnijih kolega od kojih možete nešto novo da saznate i naučite. Takođe, nemojte da se ustručavate da pitate za pomoć ako vam je neophodna. Zbog divne komunikacije koju imate sa kolegama na poslu, svi će vam rado pomoći. Ne plašite se neuspeha i krenite u realizaciju postavljenih ciljeva.

Prvu polovinu meseca će obeležiti romantična avantura o kojoj ste uvek maštali. Iako i dalje niste sigurni da li će prerasti u nešto više ili će ostati samo na flertu, opustite se i uživajte u svakom trenutku. U drugoj polovini meseca, Ribe koje nisu u braku ili vezi će upoznati novog emotivnog partnera sa kojim će veza preći na viši nivo. Zauzete Ribe očekuje miran period, pun ljubavi i lepih momenata.

Zbog previše stresa i napetih situacija, vaše zdravlje je oslabilo i u narednom periodu se pobrinite da ga ishranom i fizičkom aktivnošću poboljšate.

loading...