VAGA

Mart mesec vam donosi nezadovoljstvo na poslovnom planu i zato je sada vreme da razmišljate o promeni posla. Ne dozvolite da vas na poslu iskorišćavaju, u redu je da pomognete kolegama, ali sve ima svoje granice. Promene koje želite zavise samo od vas. Ne treba da izgubite volju za radom i napretkom zato što radite posao koji ne volite.

Mesečni horoskop za april 2019: Ovnovima emotivno turbulentan period, Bik razvija karijeru, Blizancima slede problemi sa finansijama, Rakovima cveta ljubav, Lav uspešan

reklame

Ljubav vam u martu neće ići od ruke. U poslednje vreme imate osećaj da se vezujete za pogrešne ljude i da nikako nemate sreće na polju ljubavi. Ono što vam je potrebno jeste strpljenje i dok se nešto lepo ne desi, probajte da se okrenete svojim interesovanjima. Vreme koje sada imate je dragoceno, posvetite se sebi i negovanju svoje ličnosti. Zauzete Vage moraće mnogo truda da ulože, kako bi održali svoju vezu. Osećate nemir i želite da nešto promenite po tom pitanju.

Ne igrajte se svojim zdravljem, prekontrolišite svoje telo i uzimajte dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka će osećati napetost na poslovnom planu. Imate odličan odnos sa kolegama i ne želite to da pokvarite, ali osećate da oni sve svoje obaveze prepuštaju vama i to počinje da vam smeta, iako ste samo želeli da im pomognete. Nervoza koja se u vama stvara zbog ove situacije ni malo ne prija vašem okruženju, jer zračite negativnom energijom. Preuzmite stvar u svoje ruke, porazgovarajte sa saradnicima i rešite se dodatnih obaveza.

Škorpijama ovaj mesec donosi skladan odnos sa voljenom osobom, bez sukoba i nesuglasica. Uživaćete u vremenu koje provedete zajedno i iskoristićete ga na najbolji mogući način. Razmišljate i o kratkom putovanju kojim ćete obradovati vašeg partnera. I vi i partner imate slične želje pa će biti veoma lako da uskladite svoje vreme i obaveze. Kraj meseca donosi tenziju, ali svi problemi će biti rešivi, zato ne brinite. Slobodne Škorpije uživaće u mesecu punom odmora, zabave i lepih trenutaka.

Skloni ste urinarnim infekcijama, pripazite se u ovom periodu.

Mesečni horoskop za mart 2019

STRELAC

Početak marta će za sve Strelčeve biti poprilično miran period. Poslovne obaveze ćete na vreme obavljati i na taj način neće dolaziti do bespotrebnog stresa i panike. Krajem meseca vas očekuju poslovne prilike koje ćete rado prihvatiti. Spremni ste da radite naporno kako biste ostvarili svoje ciljeve. Imate na umu posao u inostranstvu, samo još uvek niste sigurni da li to želite. Sa nadređenim ćete imati male nesuglasice zbog različite percepcije stvari, ali ubrzo ćete i to rešiti.

Za Strelčeve koji su u vezi ili braku ovo će biti sjajan period za vas. Sve rasprave sa voljenom osobom iz prethodnog perioda ćete uspešno rešiti i u ovom mesecu ćete maksimalno da se posvetite jedno drugom. Uživajte u tim trenucima i periodu u kojem se sa partnerom slažete bolje neko ikada. Iako ste u dugogodišnjoj vezi, emocije i privlačnost su i dalje jaki i na zavidnom nivou. Slobodni Strelčevi neće biti raspoloženi za nova poznanstva.

Imunitet vam je slab i imaćete sklonost ka jačoj upali grla, pa pripazite.

loading...