Oni su neukrotivi: 5 tipova muškaraca koje nikad nećeš uspeti da vežeš za sebe
Foto: freepik.es

Nema lošije situacije po ženu nego kada se zaljubi u muškarca kojeg nikada neće ukrotiti.

Postoje muškarci koje nijedna žena ne može da promeni, a s takvima je najteže funkcionisati.

Evo nekoliko tipova muškaraca koje nemojte ni da pokušavate da promenite. Ukoliko planirate brak, njih bolje zaobiđite, piše Super žena.

Zaljubljen u sebe

reklame

Čuvajte se muškarca koji neprestano govori o sebi, previše drži do svog izgleda i radi na tome da se izgradi, ali samo kad su u pitanju površne stvari. On ne želi obavezu jer je previše zaokupljen samim sobom.

Tinejdžer u duši

Neki muškarci ne uspevaju ni da prikriju koliko su detinjasti. Da biste se smirili i vezali, potrebna je doza zrelosti. Zato nemojte da mislite da će se muškarci koji su hronično nezreli naglo promeniti.

Muškarci koji samo misle na seks

Mnogim muškarcima na pameti je samo seks. Njihov je princip ‘uzmi koliko možeš’, pa im pomisao da se smire uz jednu osobu narušava zadati cilj. Ako se i skrasi uz jednu ženu, ona najverovatnije neće moći da prati njegove seksualne apetite, pa će on to nadoknaditi na drugom mestu.

Onaj koji stalno radi

Vreme najradije provodi u kancelariji i nema kad da razmišlja o ženi, a kamoli još i da se obaveže. Njegovi postupci i razmišljanja su svedena na posao i zarađivanje novca.

Nesiguran i brzoplet

Muškarac koji na velike životne stvari gleda površno pa kasno shvati šta znači biti suprug, otac… Ovaj tip će često bežati od kuće i koristiti svakakve izgovore i obaveze za svoje odsustvo.

loading...