JARAC

Jarčevi koji su u vezi, konačno će imati miran period sa svojim partnerom, nakon burnih dešavanja do nedavno. Sada znate šta želite, i spremni ste da krenete u zajedničku budućnost. Čekaju vas lepi momenti i period zaljubljenosti i strasti. Čak i ukoliko se pojave neki izazovi, to ćete lakše prevazići u ovom periodu. Ukoliko ste slobodni, čeka vas period kada ćete se dvoumiti između dve osobe, jedne koja želi vašu pažnju ali je ne dobija, i druge, kojoj ste spremni pokloniti sve na dlanu. Dobro razmislite ko vam je važniji, i koga ćete izabrati, i imajte na umu da nije sve tako, kako vam se čini na prvi pogled.

Jun će za vas biti veoma uspešan, ali i zauzet mesec. Mnogo ćete raditi, bićete aktivni od jutra do mraka i tako skoro svih dana u mesecu. Međutim, koliko truda uložite toliko ćete i uspeti u onome što ste namerili. Svaki segment posla će u ovom periodu biti veoma značajan za vaš dalji napredak, međutim vi ste svesni da nećete uspeti sve da postignete. Izaberite opciju koja vama donosi najviše benefita.

reklame

U slaboj ste kondiciji, poradite na tome. Problemi s nižim pritiskom.

VODOLIJA

U poslednjih nekoliko meseci ste naporno radili i to je uticalo na vaš privatni život. Voljenoj osobi niste posvetili dovoljno pažnje, a u trenucima kada ste bili umorni vaše ponašanje prema partneru nije bilo primereno i toga ste svesni. Zato sada svim snagama pokušavate da popravite situaciju. Pokažite voljenoj osobi da vam je stalo i da niste mislili sve ono što ste izgovorili. Jun odvojite za odmor i punjenje baterija kako vam se ova situacija ne bi ponovila i kako biste nastavili posao mnogo više motivisani. Ukoliko ste slobodni, u ovom mesecu ćete imati mnogo udvarača, ali vam niko neće privući pažnju.

Mesečni horoskop za jun 2019
Mesečni horoskop za jun 2019

Na poslovnom planu, stvari ne idu baš kako ste planirali, ali ne uzimajte to kao nešto tragično. Prosto, stvari vam u ovom periodu ne idu na ruku, pa se fokusirajte na posao i radite najbolje što umete, a kada prođe ovaj period, biće i rezultata. Odnos sa kolegama vam je dobar, pa su vam oni podrška u svemu, i ne ustručavajte se da potražite pomoć.

Obavezno obavite redovne preglede.

RIBE

Pripadnici ovog znaka koji su zauzeti neće imati veće preokrete na polju ljubavi. Ukoliko ste zadovolji svojim ljubavnim životom, to ćete zajedno sa partnerom uspeti da održite i sreća vas neće napustiti. Svaki slobodan trenutak ćete usmeriti ka voljenoj osobi i prijaće vam da provodite vreme zajedno, bilo da su to duge šetnje, izlazak na večeru ili putovanje. Ukoliko se između vas nađe neka prepreka, sa lakoćom ćete je prevazići i mirne glave, a punog srca ćete nastaviti svoj emotivni odnos. Slobodne Ribe će sredinom juna upoznati osobu koja će ih zainteresovati.

Posao vam u ovom periodu napreduje. Sve radite baš kako treba i konačno vidite rezultate mukotrpnog rada u prethodnim mesecima. Sada konačno možete da predahnete i da malo usporite, jer je veoma bitno da se odmorite kako biste kasnije radili još bolje i produktivnije. Ukoliko imate nedoumice oko nekih problema, pitajte kolegu ili nadređenog.

Uzimajte dovoljno tečnosti i kvalitetniju hranu.

loading...