RAK

Rakovima će u junu na ljubavnom planu cvetati ruže. Sa voljenom osobom se slažete kao nikad do sada i sve rešavate zajedničkim snagama. Ide vam od ruke dogovor i staložen razgovor, tako da ćete u ovom periodu rešiti probleme koje već mesecima gurate pod tepih. Na kraju će sve biti baš onako kako ste i očekivali. Takođe, moguće je kraće putovanje sa emotivnim partnerom. Rakovi koji nisu u vezi ili braku će u junu biti zauzeti ludim avanturama i novim poznanstvima. Ipak, mogući su i problemi u komunikaciji. Deluje vam da vas partner ne sluša. Otvoreno porazgovarajte.

Što se posla tiče, ovaj mesec vam donosi nagle promene. Sve što ste do sada radili na jedan način moraćete da menjate iz korena, što će vam oduzeti dosta vremena. Potrudite se da ne paničite i da mirnom glavom razmislite o svemu, pa tek onda da se bacite u akciju. Iako vam sve deluje haotično, do kraja meseca će ponovo sve funkcionisati normalno.

reklame

Zdravlje vam je solidno, ali se pobrinite za kvalitetniju ishranu, kao i izbegavanje povreda.

LAV

Jun će za sve pripadnike ovog znaka biti turbulentan mesec. Sa voljenom osobom ćete biti na relaciji toplo-hladno i nikada nećete biti u potpunosti sigurni sta tačno vaš partner misli. Kako vam je odnos promenljiv, moraćete da nađete vremena da otvoreno i bez dlake na jeziku porazgovarate kako biste uvideli u čemu je tačno problem. Možda on uopšte ne postoji, ali je vaš subjektivni osećaj, kao i vašeg partnera takav. Ukoliko ste slobodni, period koji je pred nama će za vas biti veoma uzbudljiv i haotičan. Ukoliko prijatelji predlažu da vas upoznaju s novom osobom, prihvatite ponudu!

Mesečni horoskop za jun 2019
Mesečni horoskop za jun 2019

Na poslu ćete se ovog meseca odlično snaći pa čak iako vam sve ne ide po planu. Očekujete da ćete sve poslovne zadatke rešiti na vreme, te da vam je vikend slobodan, ali to se neće desiti. Nemojte da vam to poremeti planove. Dobro se organizujte, držite se plana i sve ćete stići da uradite kao i da uživate sa porodicom i prijateljima. Finansijska situacija u junu će vam biti na zavidnom nivou.

Ukoliko osećate bolove u kostima, ili leđima, obratite se lekaru, jer se i bezazlena situacija može jako pogoršati. Mogući problemi s ishranom i varenjem.

DEVICA

U ovom mesecu sve zauzete Device bi trebalo više vremena i pažnje da posvete svojoj voljenoj osobi. Zbog mnogobrojnih obaveza i stalnog jurcanja sa jedne na drugu stranu nekad zaboravimo koliko je važno da bar nekoliko sati u danu posvetimo samo sebi, partneru, porodici i prijateljima. Zato svo slobodno vreme u junu potrošite na zajedničke večere, vikend okupljanja i putovanja. I te kako će vam prijati. Slobodne Device u ovom periodu neće želeti da se vezuju po svaku cenu. Tražićete osobu koja odgovara vašim kriterijumima i nećete pristajati na kompromise. Međutim, pazite se razočaranja. Ukoliko ostanete opušteni i izbegavate nepotrebnu nervozu, čeka vas lep miran i stabilan mesec.

Kada je posao u pitanju, jun vam donosi potpunu demotivisanost. Nemate motiv ni da radite ni da napredujete, a ni odnos sa kolegama nije najsjajniji. Najbolje bi bilo da se sada fokusirate na ono najvažnije, i da to odradite korektno, a svih konfliktnih odnosa se čuvajte, jer sada nije pravo vreme, ni da menjate posao, niti da se raspravljate sa kolegama. Doći će ubrzo bolji period, strpite se.

Pod stresom ste i to se odražava na vaše zdravlje, pa se potrudite da pronađete način da se opustite i relaksirate. Skloniji ste hipohondriji, pa se javlja strah od bolesti. Ukoliko ste u strahu, obavezno se obratite lekaru, da biste otklonili sve sumnje.

loading...