VAGA

U ovom periodu zauzete Vage će težiti samo jednom – mirnoj vezi punoj emocija i strasti. Kada ste se upustili u emotivni odnos sa partnerom, želeli ste da se konačno skrasite i da maksimalno uživate u svim čarima stabilne veze bez nesuglasica. Vaš partner deli isto mišljenje sa vama, ali u nekim trenucima imate osećaj da vas ne razume – ono što želite i osećate. Međutim, niko ne čita misli, te je najbolje da mu jasno stavite do znanja šta je to što vas ispunjava kako bi on znao kako da postupi. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebalo da pokažu svoje emocije i zainteresovanost kako ne biste izgubili priliku koju ste dugo želeli.

U ovom mesecu vas očekuje bezbroj poslovnih mogućnosti, a na vama je da donesete odluku koji ćete iskoristiti. Nemojte da vas to uznemiri, kojim god putem da krenete, ako date svoj maksimum i potpuno se posvetite tome, sigurno ćete uspeti. Veoma je bitno da ne odustajete kada je najteže i da pre svega izaberete ono što vam se dopada. U narednim mesecima će sve doći na svoje. Ipak, ukoliko ne morate, ovo nije najbolji mesec za promenu posla. Strpite se još malo.

reklame

Pripazite se ukoliko imate neke alergije, i ozbiljno pristupite lečenju.

ŠKORPIJA

Pripadnicima ovog znaka, jun donosi povremene rasprave sa partnerom, kao i nervozu. Važno je da razgovarate o tome, i pripazite da ne budete previše tvrdoglavi, jer u svemu ovome, vaša je krivica najveća. Zapostavili ste partnera, i znate to i sami, ali kada budete postali svesni toga, nećete neke stvari moći da vratite. Zato obratite pažnju na svoje postupke. Ukoliko ste slobodni, sledi vam zaljubljivanje u neobičnu i jako interesantnu osobu, koja će vas bukvalno oboriti s nogu. Ostanite prisebni, i odigrajte ovo na pravi način, kako vi samo umete. Spremni ste za nova poznanstva, ali za novu ljubavnu avanturu pričekajte naredni mesec.

Mesečni horoskop za jun 2019
Mesečni horoskop za jun 2019

U toku ovog meseca na poslu će vam biti sve poprilično mirno. Imaćete malo problema sa papirologijom, jer zbog previše posla i velike gužve nećete znati gde vam se šta nalazi. Odvojite vreme u pauzama kako biste svoj radni sto raspremili. Tako ćete biti mnogo produktivniji i organizovaniji. Ukoliko dođete u sukob sa kolegom ili nadređenim, pazite šta ćete izgovoriti kako se ne biste kasnije kajali.

Obratite pažnju na kožu, i promene na njoj. Opustite se i uživajte u šetnjama.

STRELAC

Ukoliko ste u vezi ili braku, u junu vam komunikacija sa emotivnim partnerom neće biti na zavidnom nivou. Nećete biti u sukobu, ali nećete ni razgovarati kao u prethodnim mesecima. Svesni ste da je otvoren razgovor ključ uspeha svake veze ili braka, ali vam trenutno tempo života ne dozvoljava to. Potrudite se da svaki slobodan trenutak provedete zajedno, kako biste učvrstili odnos i napravili planove za budućnost. Slobodni pripadnici ovog znaka će u junu upoznati osobu iz poslovnog sveta koja će ih oboriti s nogu.

Na poslovnom planu vas u ovom mesecu očekuju razna iznenađenja. Neka će biti prijatna i povoljna što će vas veoma obradovati, dok onim drugim, malo neprijatnim, se uopšte niste nadali. Ne dozvolite da vas to izbaci iz koloseka. Nastavite sa radom gde ste stali i završite projekte do kraja. Moguće su prilike za nove radne pozicije ili nov posao.

Imunitet vam je slab i imaćete sklonost ka jačoj upali grla, pa pripazite. Mogući su bolovi u nogama.

loading...