Ljubavni horoskop za novembar 2019.
Ljubavni horoskop za novembar 2019.

Ljubavni horoskop za novembar 2019: Novembar je mesec vatrene ljubavi i strasti! Saznajte šta na romantičnom planu očekuje vaš znak Zodijaka, piše Lovesensa.

Ovan

Novembar će biti veoma povoljan mesec za Ovna, posebno kada je reč o romantičnim vezama. Vaša komunikacija će se poboljšati, što će pomoći da se poboljša ne samo blagostanje, već i život uopšte. Zato morate više pažnje da posvetite partneru i postojećim razlikama između vas, jer u novembru imate priliku da ih uspešno rešite.

Očekuju vas važne promene, kao što je odluka o venčanju ili zajedničkom životu.

reklame

Ali sudbina će biti podrška ne samo onima koji su već u vezi. Usamljeni ljudi ovog meseca će takođe biti srećni. Dugo ste bili sami, ali sada će se to promeniti, jer će doći period šansi da sretnete nekoga novog, zanimljivog i pogodnog za ozbiljnu vezu. Ne dozvolite da vam predmet vaše simpatije preraste u opsesiju, jer će u protivnom svi planovi za idealnu ljubav nestati.

Bik

Novembar donosi emotivne probleme u život Bika. Da ne biste poremetili ravnotežu u odnosima sa partnerom i ne biste doveli do ozbiljnih sukoba, stalno treba da razmišljate o tome šta radite ili govorite.

Gotovo sve što će se dogoditi u novembru nerviraće vas, a svaka reč koju izgovorite biće shvaćena vrlo lično, što će izazvati mnoge svađe.

Ljubavni horoskop za novembar 2019.
Ljubavni horoskop za novembar 2019.

Pokušajte da zadržite smirenost i budite strpljivi u komunikaciji sa partnerom. Samo na taj način biće održavana ravnoteža između vas.Usamljeni Bikovi i dalje bezuspešno tragaju za pravom osobom.

Ne odustajte bez borbe, kontrolišite svoja osećanja i ne zaljubljujte se prebrzo. Ovog meseca očekuje vas puno flerta i komunikacije, što može dovesti do nove romantike.

Blizanci

Novembar će se malo promeniti u ličnom životu Blizanca. Sviđa vam se vaš partner, njegova pažnja i ljubaznost. Ali u vezi s njim još uvek postoji nešto što frustrira.

Činjenica je da nemate određeni stil ponašanja, i zato ponekad ne pokazujete poštovanje ličnog prostora i vremena. Ako otvoreno kažete šta vam smeta, veza će postati odnos iz snova.

Generalno, u novembru će sve biti u redu kako za one koji su već u vezi, tako i za usamljene Blizance. Očekuje vas dobra komunikacija, zanimljiv flert i otkrivanje novihh erotskih fantazija, tako da će predstojeći mesec biti prilično zanimljiv na polju ljubavi.

loading...