Vaga

Novembar će biti odlučujući mesec za mnoge Vage. Imaćete hrabrosti da kažete partneru sve što vam smeta, a to će otvoriti vrata civilizovanog i efikasnog rešavanja problema. To je priprema za ozbiljnu diskusiju o budućnosti vašeg odnosa.

Vaga će konačno morati da reši sve njihove razlike. Isto se odnosi i na usamljene Vage, otvorene i željne iskrene komunikacije.

reklame

Generalno, novembar će biti veoma užurban, a za mesec dana vaš seksualni život će se poboljšati. Usamljene Vage verovatno će ostati same sve dok ne upoznaju osobu koja je idealna za njih.

Škorpija

Očekuje vas mesec pun ljubavi i divnih trenutaka. Škorpije koje su u vezi osetiće želju da se još više zbliže sa partnerom. Ovo je sjajan trenutak da zajedno krenete na kratko i romantično putovanje.

Poslednjih meseci ste malo vremena posvetili ličnom životu, ali još uvek imate šansu da sve popravite, vaši napori neće biti uzaludni. Novembar je definitivno mesec zabave, dobrog raspoloženja i aktivnog seksualnog života.

Ljubavni horoskop za novembar 2019.
Ljubavni horoskop za novembar 2019.

Ako govorimo o usamljenim predstavnicima ovog znaka Zodijaka, najbolji savet je da se opuste. Ne mora sve da bude savršeno, pa ni vaš partner. Možda ćete imati priliku da uđete u romantičnu vezu sa osobom koja ne ispunjava vaše kriterijume.

Strelac

Očekuje vas mesec ispunjen strašću. Spremni ste da uradite sve za partnera, a to će poboljšati kvalitet vašeg seksualnog života i pružiti neverovatno zadovoljstvo.

Veoma je važno da odnos proširite nekim zanimljivim intimnim novitetima koji će vas još više zbližiti.

Dobre vesti za one koji su već u braku: postoji velika šansa za proširenje porodicw.

Takođe, usamljene Strelčeve u novembru očekuje sjajno ljubavno raspoloženje.

loading...