JARAC

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna probudiće vašu strastvenost, pa ćete na taj način poboljšati odnose sa voljenom osobom. Potrudićete se da u vašu vezu unesete više zabave, zajedničkih izlazaka, da odete na duže putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Obasipaćete partnera pažnjom i ispunjavaćete mu želje.

U drugoj polovini juna ćete naići na ozbiljne nesuglasice i razlike u stavovima i očekivanjima, što će biti izazvano opozicijom Marsa sa Saturnom. To će dovesti do zahlađenja, a ako se ne potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rešenje, rizikujete da dođe do raskida veze. Iskreni i otvoreni razgovori će vam pomoći da ublažite napetosti.

Ako ste slobodni:

reklame

Upoznaćete na početku juna osobu koja će u vama izazvati zaljubljenost na prvi pogled. Između vas i vaše nove simpatije će se za kratko vreme probuditi strasti i započećete vezu koja će biti puna dinamike i erotskog naboja. Osim što ćete se dobro slagati u seksu, ostvarićete i emotivnu bliskost za kratko vreme. S druge strane, nećete moći da izbegnete posesivnost i ljubomoru. Druga osoba će prejako uticati na vaše emocije. Mogućnost duge i skladne veze ipak postoji.

Nešto stariji Jarčevi će se potruditi oko osobe koja im se dopada i pokazaće zavidnu veštinu, šarm i strpljenje. To će vam doneti pažnju vaše simpatije, koja će vam pružiti šansu. Do kraja juna ćete ući u skladnu vezu punu lepih osećanja.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će vam doneti nesuglasice sa partnerom u vezi zajedničkih finansija i planova u šta biste želeli da uložite zajednički novac. Partner će biti nezadovoljan time što provodite više vremena van kuće sa prijateljima. To može dovesti do ozbiljnih nesuglasica.

Izbegavajte neiskrenost i afere, jer bi vam to moglo ozbiljno ugroziti brak ili emotivnu vezu. Kako će doći do neslaganja između vas i voljene osobe u važnim pitanjima, budite spremni na kompromis. Treća dekada jula će vam doneti poboljšanje jer ćete imati ideje kako da rešite ili bar ublažite one probleme koji izazivaju najviše napetosti.

Ljubavni horoskop za jun 2019
Ljubavni horoskop za jun 2019

Ako ste slobodni:

Odgovaraće vam što više druženja i zabave i mnogo vremena ćete provoditi u izlascima i sa bliskim prijateljima. Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti ali ćete otkriti da se radi o nekom ko nije slobodan i ko bi sa vama hteo da ima tajnu vezu. Ulazak u takvu vrstu veze će se pokazati kao težak i komplikovan po vas i odustaćete od toga. Daćete šansu osobi koja vam duže vreme poklanja pažnju. Ubrzo ćete uvideti da vam ni ta osoba ne donosi očekivano ispunjenje.

Nešto starije Vodolije će ući u vezu sa osobom koju će upoznati preko bliskog prijatelja. Već na početku će se veza pokazati promenljivom i nestabilnom. Požurili ste i sada je potrebno da se bolje upoznate. Ne donosite nagle odluke.

RIBE

Ako ste u vezi:

Opozicija koju će Sunce praviti sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam neslaganja sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Bićete nepopustljivi i nećete hteti da pristanete na kompromis. To će dovesti do svađe i do udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se da nađete način da rešite nesuglasice i pored nezadovoljstva koje ćete osećati.

Kvadrat Jupitera sa Neptunom činiće vas emotivno preosetljivim i smetaće vam svaka sitnica od strane partnera. Vi sami ćete biti preopterećeni obavezama. Da biste izbegli dalje komplikacije u emotivnoj vezi, nađite način da budete bar tokom vikenda bliski sa partnerom. Najbolje bi vam bilo da negde zajedno otputujete gde ćete imati vremena jedno za drugo.

Ako ste slobodni:

Osoba u koju ste zaljubljeni će vešto izbegavati da vas primeti i da se izjasni u pogledu toga da li će vam pružiti šansu za mogućnost sastanka ili bližeg upoznavanja. Sredinom meseca ćete konačno uspeti da joj privučete pažnju ali ćete se ubrzo razočarati jer ćete uvideti mnogo toga što će na vas delovati odbojno u pogledu vaše simpatije. Trebaće vam neko vreme da se oporavite od razočarenja i tek krajem juna ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam pokazati naklonost.

Nešto starije Ribe će nailaziti na teškoće u pokušaju da se približe osobi koja ih privlači. Mada će prepreke biti velike, nećete odustajati, što će vam na kraju doneti očekivanu nagradu. Naći ćete se nasamo sa vašom simpatijom.

astrolozi.com

loading...