VAGA

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna uticaće na poboljšanje vaših odnosa sa voljenom osobom tako što će vas usmeriti na preuređenje zajedničkog životnog prostora i uneće više intimnih trenutaka u vaš zajednički život. Pojačaće se vaša strastvenost. Više pažnje ćete poklanjati članovima porodice. Otići ćete sa partnerom na zajedničko putovanje.

Opozicija Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Saturnom sredinom meseca će vam doneti neslaganja sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, naročito onih dugoročnih koji su povezani sa kućom i porodicom. Vi ćete biti zaokupljeni samim sobom i poslovnim obavezama, pa ćete zapostavljati partnera. Na kraju juna ćete uspeti da prevaziđete nesuglasice.

Ako ste slobodni:

reklame

Osoba koju ćete upoznati preko poslovnih ili školskih aktivnosti će vas snažno privući i zaljubićete se. Uvidećete da vaša simpatija pokazuje znake naklonosti i ubrzo ćete postati intimni. Nakon toga će započeti komplikacije jer će vam ubrzo postati jasno da je to osoba koje nema osećaj za potrebe drugih i za vernost jednoj osobi. Do kraja meseca ćete imati više konfliktnih situacija ali nećete odlučiti da prekinete vezu jer će privlačnost prema partneru biti jača od vas.

Starije Vage će idealizovati osobu koju su nedavno upoznale i pokušaće da se bliže upoznaju. Počećete zajedno da izlazite i da se češće viđate ali ćete do kraja meseca prekinuti viđanje jer će vas razočarati ono što saznate u vezi druge osobe.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna doneće vam više sklada u odnosu sa voljenom osobom. Slično ćete osećati i razmišljati, pa ćete se lako dogovoriti u vezi zajedničkih planova na naredni period. Prijalo bi vam da odlazite na izlete u prirodu vikendom jer biste tako mogli da budete sami i da uživate u intimnim trenucima. To će vam doneti stabilnost.

Neophodno je na posebno pažnju posvetite komunikaciji i dogovorima. Nailazićete na neslaganja koja će dovoditi do stvaranja velike napetosti zbog opozicije Marsa sa Saturnom. Kako biste ublažili napetost i izbegli ozbiljne konflikte i svađe, budite spremni na nalaženje zajednički prihvatljivih mogućnosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite.

Ljubavni horoskop za jun 2019
Ljubavni horoskop za jun 2019

Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja vam neprestano šalje znakove pažnje koje ignorišete. S jedne strane vam se dopada način na koji vam pristupa ali vas ta osoba fizički ne privlači. S druge strane, neko ko vas fizički privlači ignoriše vaše pokušaje da privučete pažnju. U drugoj polovini juna će se pojaviti neko treći ko će umeti da vas zavede ali ćete ubrzo uvideti da se radi o nekome ko je po prirodi avanturista, emotivno nestabilan i koga ne drži mesto.

Stariji Škorpioni će strpljivo i taktički da zavode osobu koja im se dopada i u tome će imati uspeha. U drugoj polovini juna ćete ući u vezu. Nakon kraćeg vremena će vaše interesovanje za osobu koju ste upravo zaveli naglo da opadne.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Izazovni aspekti Sunca koje prolazi kroz vaše polje ljubavi sa Neptunom i Jupiterom doneće vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner i vi ćete biti osetljivi i promenljivog raspoloženja, zbog čega će vam biti teško i u nekim trenucima nemoguće da se uskladite. To će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Budite spremni na kompromise.

Druga polovina juna zahtevaće od vas da mnogo toga popravite u svom odnosu sa partnerom kako biste mogli da se izvučete iz teškoća. Na prvom mestu je važno da vrlo ozbiljno shvatite potrebe vašeg partnera i uzroke koji su doveli do udaljavanja. Ako se potrudite da se prilagodite partneru i ispunite veći deo onoga što očekuje, doći će do poboljšanja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete kako vam vaše okruženje ne prija i uvidećete kako ne nalazite nikog ko bi vam bio zanimljiv za ulazak u vezu. Niko neće uspeti da vas zainteresuje čak ni za avanturu. Najbolje što možete da učinite je da promenite okruženje tako što ćete otići na putovanje na dalju relaciju, u inostranstvo. Na putovanju ćete imati kratku avanturu, što će vas delimično zadovoljiti ali će vam više odgovarati sam provod i novi ljudi nego osoba sa kojim budete u prolaznoj vezi.

Nešto stariji Strelci će konačno shvatiti kako su njihova očekivanja preterana i kako osoba koja im poklanja naklonost nije toliko puna nedostataka koliko su oni sitničavi. Odlučićete da date šansu ljubavi i ući ćete u vezu. To će biti dobra odluka.

loading...