RAK

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna uneće više strasti u vašu vezu sa voljenom osobom, što će pozitivno uticati na vaš odnos. Potrebno vam je više zabave i izlazaka, pa se potrudite da partnera zainteresujete i da unesete potrebnu dinamiku u vašu vezu. Pronađite dovoljno vremena i prostora za intimne momente sa vašim partnerom.

Sredinom juna ćete Mars praviti opoziciju sa Saturnom i uneće nemir i velike napetosti u vašu emotivnu vezu. Ukoliko postoje ozbiljne nesuglasice i neslaganja duži period, posebno ukoliko ste imali i aferu za koju je vaš partner saznao, moglo bi da dođe do ozbiljnog zahlađenja odnosa, udaljavanja, čak i raskida. Budite otvoreni na kompromis.

Ako ste slobodni:

reklame

Zaljubićete se u osobu sa kojom ste imali prijateljski odnos i odlučićete da pređete granice prijateljstva. Već duže vreme osećate kako između vas postoji snažna privlačnost ali se do sada niste usuđivali da načinite prvi korak u tom pravcu. Kada to učinite, neće biti moguće vratiti se na staro. Iz ovoga može da nastane skladna veza koja može da traje dugo vremena, ali će sam početak biti prilično težak, pun izazova i prepreka. Oboje ćete biti skloni sumnjama i nepoverenju.

Nešto stariji Rakovi će se upustiti u avanturu sa osobom koja ih privlači ali će već sredinom juna naići na velika neslaganja, što će njihovu vezu dovesti na ivicu raskida. Razmislite koje su vaše stvarne potrebe u ovoj vezi.

LAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna doneće povoljne mogućnosti vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan cilj. To će vas zbližiti. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, što ćete u prvoj polovini ovog meseca uspeti da organizujete. Vaš partner će biti spreman da prihvati vašu inicijativu i predloge. Uživaćete u zajedničkoj zabavi.

Druga polovina juna će biti napeta zbog opozicije Marsa sa Saturnom i Plutonom. Neke tajne koje ste vi krili od voljene osobe i ona od vas izaći će na videlo i dovešće do udaljavanja i gubitka poverenja koje ćete teško moći da povratite. Potrudite se da budete iskreni i preduzmete odgovornost za sopstvene greške jer tako najmanje možete da izgubite.

Ljubavni horoskop za jun 2019
Ljubavni horoskop za jun 2019

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će vas privući na prvom mestu fizički i sa kojom ćete ubrzo ući u avanturu koja će u početku odgovarati i vama i vašoj novoj simpatiji. Otkrićete kako se dobro slažete u seksu ali će vam biti teško da se složite u drugim stvarima. Oboje ste po prirodi zahtevni i volite da dominirate, što će otežavati ostvarivanje sklada. Umesto da prekinete vezu, vi ćete se zaljubiti jedno u drugo i ulazićete u ljubomorne rasprave.

Nešto stariji Lavovi će i pored dobronamernih saveta bliskih prijatelja odlučiti da započnu vezu sa osobom koja ih neodoljivo privlači. Nakon kratkog vremena ćete uvideti da je vašoj simpatiji glavni cilj da vas što bolje iskoristi.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Tokom juna ćete imati prilično promenljive i napete odnose sa partnerom. Najviše nesuglasica biće u vezi zajedničkih ciljeva gde nećete moći da se dogovorite i gde će svako insistirati na svojim predlozima. Sunce, Merkur i Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom u vašem polju ljubavi, što će dovesti do nerazumevanja i konflikata između vas i voljene osobe.

Kako biste ublažili napetosti u emotivnoj vezi, potrudite se da voljenoj osobi pružite ono što želi u odnosu sa vama, a to je tokom juna više izlazaka, zabave i zajedničkih aktivnosti. Vi ćete biti skloni da više pažnje obraćate na nevažne sitnice, a da propustite važne stvari. Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da izbegavate laži i neistine u vašim odnosima.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koju ćete upoznati na jednoj zabavi. Kako ste već duže vreme zaljubljeni u nekog drugog, novo poznanstvo će vam doneti pomešana osećanja. Pokušaćete da se angažujete na dve strane jer će vam biti važno da sa nekim uđete u vezu. Pri tome ćete se suočavati sa brojnim preprekama i razočaranjima. Nova simpatija će se pokazati kao loš izbor. Više šansi ćete imati sa osobom sa kojom od ranije pokušavate da se spojite. Budite istrajni.

Nešto starije Device će primetiti da se dopadaju osobi koja često u njihovoj blizini kada su u istom društvu. Radi se o komunikativnoj i kulturnoj osobi koja će početi da vas privlači. Prihvatićete predlog da se vidite nasamo. Veza je moguća.

loading...