JARAC

Pripadnici ovog znaka, koji su u vezi ili braku, imaće pred sobom pomalo napet period kada je u pitanju njihov odnos sa voljenom osobom. Stavovi i mišljenja vam se mimoilaze, pa ćete teško postići bilo kakav dogovor.

Najbolje bi bilo da se suzdržite od ulaska u bilo kakve konfliktne situacije i sačekate kraj meseca, kada će stvari biti mnogo bolje. Tako da čak i kada budete osetili potrebu da budete sami, partner će to razumeti.

reklame

Ukoliko ste slobodni, nakon dugo vremena, upoznaćete osobu vrednu vaše pažnje i truda, i daćete sve od sebe da je osvojite. Ovo će vas aktivirati u svakom pogledu da se konačno otrgnete od svakodnevice.

VODOLIJA

Vodolije koje su u vezi konačno će imati miran period sa svojim partnerom, nakon burnih dešavanja donedavno. Sada znate šta želite i spremni ste da se otvorite prema partneru i vašoj vezi i da krenete u zajedničku budućnost. Čekaju vas lepi momenti i period zaljubljenosti i strasti.

Čak i ukoliko se pojave neki izazovi, to ćete lakše prevazići u ovom periodu. Ukoliko ste slobodni, čeka vas period kada ćete se dvoumiti između dve osobe, jedne koja zavređuje vašu pažnju ali je ne dobija, i druge, kojoj ste spremni pokloniti sve na dlanu.

Dobro razmislite ko vam je važniji, i koga ćete izabrati, i imajte na umu da nije sve tako, kako vam se čini na prvi pogled.

Ljubavni horoskop za februar 2019

RIBE

Nesuglasice koje imate sa partnerom početkom meseca mogu prerasti u veći sukob, pa bi bilo dobro da to držite pod kontrolom. Potrudite se da se suzdržite od svađa i rasprava, čak i najsitnijih čarki.

Ukoliko vas nešto muči, najbolje je da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i prijateljski. Kraj meseca donosi bolju energiju i lepše momente sa partnerom, tako da će vam laknuti oboma.

Ukoliko ste slobodni, jedna zanimljiva osoba vam preko prijatelja ulazi u život i bilo bi dobro da obratite pažnju na nju, jer tu može da se stvori neka ozbiljnija i veoma interesantna priča.

loading...