VAGA

Vagama februar donosi nemire i nesuglasice sa partnerom i ceo period je prilično izazovan za vas. Partner je nezadovoljan, jer mu ne posvećujete dovoljno pažnje i izbegavate obaveze. Na vama je da vidite kako ćete to rešiti i da li ćete se potruditi ili prepustiti stvarima da idu svojim tokom.

Malo je potrebno truda da stvari budu mnogo bolje, ali opet, sve je do vas. Kraj meseca ipak donosi olakšanje u vašem odnosu, pa probajte da do tada budete skladni. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je poprilično slična vama i potrudićete se da joj privučete pažnju. Sledi vam lep period sa njom, ukoliko se potrudite.

ŠKORPIJA

reklame

Pripadnicima ovog znaka februar donosi povremene rasprave sa partnerom, nesuglasice i nervozu. Važno je da razgovarate o tome i pripazite da ne budete previše tvrdoglavi, jer u svemu ovome, vaša je krivica najveća.

Zapostavili ste partnera, znate to i sami. Nemate strpljenja za njega i njegove probleme, gubite svoj kredibilitet, a kada budete postali svesni toga, nećete neke stvari moći da vratite. Zato obratite pažnju na svoje postupke.

Ukoliko ste slobodni, sledi vam zaljubljivanje u neobičnu i jako interesantnu osobu, koja će vas bukvalno oboriti s nogu. Ostanite prisebni, i odigrajte ovo na pravi način, kako vi samo umete.

OVO JE NJIHOVA GODINA ZA EMOCIJE: Otkrijte koji to znakovi upoznaju svoju srodnu dušu do kraja 2018.
Ljubavni horoskop za februar 2019

STRELAC

Strelčevima februar donosi lepe trenutke sa partnerom, momente nežnosti i osećaj bliskosti, pa bi trebalo da ovaj period iskoriste, da učvrste svoj odnos sa voljenom osobom i naprave planove za budućnost. I vi i partner imate slične želje pa će ovo biti veoma lako da se uskladite i krenete ka zajedničkim ciljevima.

Kraj meseca donosi tenziju, ali svi problemi će biti rešivi, više su u pitanju neke svakodnevne stvari. Za slobodne Strelčeve može se desiti neuzvraćena ljubav i nezainteresovanost od strane osobe koja vam se dopada. Najbolje bi bilo da zaboravite na sve to i okrenete se osobama koje bi volele da privuku vašu pažnju, jer se tu može naći i neko veoma interesantan.

loading...