RAK

Februar Rakovima koji su u vezi donosi turbulencije, koje će se svakako izgladiti u drugoj polovini meseca. Na početku meseca partner će izraziti nezadovoljstvo usled vašeg zanemarivanja. Osetićete i sami da niste tu za partnera onoliko koliko bi trebalo i shvatićete da je krivica vaša. Sreća pa će se energija promeniti i stvari će se među vama promeniti. Kraj meseca donosi romantične momente i buđenje strasti. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas velika mogućnost za ulazak u ozbiljnu priču sredinom meseca i zanimljiva osoba na koju treba da obratite pažnju.

LAV

Februar pripadnicima ovog znaka donosi lepe momente sa partnerom i važno je da ih sada iskoristite kako biste učvrstili vaš odnos. Bilo bi dobro da što više vremena provodite zajedno, u zajedničkim aktivnostima i zabavi, a ukoliko možete da priuštite i zajednički odmor, kraće putovanje, to bi bilo sjajno.

reklame

Krajem meseca, otvaraju se prilike za zajednička interesovanja, pa će vas to još više zbližiti. Ukoliko ste slobodni, nećete želeti da se vezujete po svaku cenu, već ćete želeti da se posvetite nekoj posebnoj osobi, koja odgovara vašim kriterijumima. Ipak, osoba koju ćete poželeti neće želeti da se vezuje i to će vam predstavljati problem. Pričuvajte se razočaranja.

 Ljubavni horoskop za februar 2019
Foto: freepik.es

DEVICA

Device će tokom februara uživati sa partnerom u romantičnim momentima i zajedničkim planovima. Ovo je period kada možete da ostvarite sve što ste planirali, možda zajednički život, decu ili brak, sada je pravo vreme za to. U drugoj polovini meseca biće prilike za sjajne, romantične momente i zajedničke aktivnosti.

Potrudite se da organizujete i neko iznenađenje, kako biste rasplamsali vašu ljubav. Slobodni pripadnici ovog znaka u svom životu žele jednu osobu, ali moraju da se potrude oko nje. Pokažite svoje emocije i zainteresovanost, druga strana će to ceniti. U protivnom, izgubićete priliku koju ste dugo želeli, a nećete je dobiti ponovo.

loading...