Vaga

Već na početku godine Vagama će se desiti velike promene na bolje na ljubavnom planu, ruže će vam cvetati, pa ćete imati više energije i volje, što će se pozitivno odraziti i na ostale aspekte života.

Pročitajte i Godišnji horoskop za 2020. godinu: Sve detaljno o ljubavi, poslu, zdravlju, porodici i parama

Zauzetim Vagama sledi period u kome će sve biti mirno i bez nekih velikih pomaka. Potrudite se da začinite odnos sa partnerom, romantičnim putovanjem ili nekim lepim gestom, jer vas u suprotnom očekuje period svađa.

Ljubavni horoskop za 2020. godinu2 horoskopska znaka upoznaće životnu ljubav tokom juna 2019. godine
Foto: freepik.es

Škorpija

reklame

2020. godina biće obeležena lepim emotivnim trenucima, ali i brodolomima. Iako će biti kratkotrajni, ostaviće veliki trag na Škorpijama. Ove godine ćete zaista naučiti da volite i konačno ćete odrediti kriterijume koje tražite kod partnera. Ova godina vam donosi pravu ljubav koju ste tako dugo čekali.

Zauzete Škorpije će se naći na raskršću u svojim vezama. Vreme je da donesete važne odluke. Ova godina je prelomna. Postoji mogućnost za krah veze.

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Strelac

Strelčevi će imati neverovatno mnog sreće. Sredinom godine postoji šansa da svoju sudbinu povežete sa osobom koja će vam biti podrška u svakom smislu. Ne bi trebalo da propustite takvu šansu koju vam je sudbina donela.

Zauzeti Strelčevi bi trebalo da budu iskreniji prema voljenim osobama, ali i prema sebi samima. Nakon malih nesuglasica, sledi period u kojem će vladati harmonija.

za nastavak horoskopa klikni ovde

loading...